PDA

View Full Version : Help after3.03m inst got ctd



Mc_Roth
01-07-2005, 06:04 AM
After installing 3.03m version over a 3.02bm with new exe, i got a ctd when the loading get to 70%. What should i do to fix this.
I don´t seem to find any new EXE. for version 3.03m.

Thx for any help.

Mc_Roth
01-07-2005, 06:04 AM
After installing 3.03m version over a 3.02bm with new exe, i got a ctd when the loading get to 70%. What should i do to fix this.
I don´t seem to find any new EXE. for version 3.03m.

Thx for any help.

Athosd
01-07-2005, 06:41 AM
3.03m does not work with the new exe tested in 3.01m and 3.02bm. You must use the standard il2fb.exe file to launch.
The standard exe is only about 11k in size vs the new exe's ~13Meg.

Mc_Roth
01-07-2005, 08:20 AM
Roger the problem seem solved thanx. Does the fact of not using the new exe mean we lost speed and graf quality ?
The new exe was quoted to boost both.