PDA

View Full Version : I installed the patches for PF standalone, and now my game doesnt run.



David_McCann
03-13-2005, 04:10 PM
I just got PF for my 20th (Eyyy!), and it ran a treat untill i wanted to play online. So i went to the official website and got the patches. Yet when i installed the patches, the game attempts to load for a minute, and then i get a red cross error message, saying it cant run the game. I've tries re-installing several times but it still wont heal it.

Have the official patches poisoned my computer?

Thanks,
Dave

David_McCann
03-13-2005, 04:10 PM
I just got PF for my 20th (Eyyy!), and it ran a treat untill i wanted to play online. So i went to the official website and got the patches. Yet when i installed the patches, the game attempts to load for a minute, and then i get a red cross error message, saying it cant run the game. I've tries re-installing several times but it still wont heal it.

Have the official patches poisoned my computer?

Thanks,
Dave

Kapt_A
03-13-2005, 04:31 PM
You can find what you need here. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif

http://www.airwarfare.com/guides/patching.htm

JRJacobs
03-13-2005, 06:18 PM
any chance you run the fbnew.exe that was out a while ago? it doesn't work now - expierience speaking

BPLIzard
03-13-2005, 06:52 PM
The patch comes in two versions, one for the stand alone and one for merge (designated by the letter 'm' at the end of the patch version, e.g. 3.04m). Also, did you apply the latest patch on top of the fresh install? You have to apply a sequence of patches to make it work, 3.03 first then 3.04 if I remember correctly.