PDA

View Full Version : Assassin's Creed 2 Problems with Ubisoft Game Launcher. Please help!



tom759345
11-15-2011, 09:38 AM
So I instaled AC2 again so I could play it intil ACR comes out on PC. I instaled the game and the game launcher. When I started the game, it stared to patch the luacher. Then the litle window poped up that said "Updating. please waint!". The this messeg box popped up "Updating failed! Updating of Ubisoft Game Laucher failed. If this happens again, you must reinstal the game."
I just pressed "ok" and the Luancher opened and I could start the game.
When the game stared, it's said I did not have internet connection and I needed to waint for it to connect again or exit the game. This happend every time the game started. I tried to reinstal the game like 5 times, but it can't update the game luacher. I have no idea of what to do. I'm just a litle bit concerned that ACR is using the same luancher. Please help and if you have any questions or did not understand what i mean, please ask. My english is realy bad http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

I'm not activ on this forum, so please contact me on youtube: http://www.youtube.com/user/tom759345

And I'm looking forward to kill you all in ACR http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

tom759345
11-15-2011, 09:38 AM
So I instaled AC2 again so I could play it intil ACR comes out on PC. I instaled the game and the game launcher. When I started the game, it stared to patch the luacher. Then the litle window poped up that said "Updating. please waint!". The this messeg box popped up "Updating failed! Updating of Ubisoft Game Laucher failed. If this happens again, you must reinstal the game."
I just pressed "ok" and the Luancher opened and I could start the game.
When the game stared, it's said I did not have internet connection and I needed to waint for it to connect again or exit the game. This happend every time the game started. I tried to reinstal the game like 5 times, but it can't update the game luacher. I have no idea of what to do. I'm just a litle bit concerned that ACR is using the same luancher. Please help and if you have any questions or did not understand what i mean, please ask. My english is realy bad http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

I'm not activ on this forum, so please contact me on youtube: http://www.youtube.com/user/tom759345

And I'm looking forward to kill you all in ACR http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

spectatorx
11-15-2011, 09:46 AM
Try to set in compatibility window "run as administrator" for files gamelauncher.exe, ac2.exe (executable file of the game).

tom759345
11-18-2011, 11:20 AM
It did not work http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif