PDA

View Full Version : hey guys/gals, any help here



Sky-Walker013
08-05-2005, 12:14 PM
Hello all, I just bought this game like 3-4 days ago. I played it at my grandpa's and had fun. I saw it in the store so I bought it,but im now having this problem. It is downloaded and did you updates like my friends said.

" Please insert the correct CD-ROM, Select OK and start application".

I tried re installing, both disks in,puttin them in both drives ( not same time ). and the updates and still nonthing.

" The Application failed to initialize Properly (0xc0000142). Click on OK to terminate the application "

Thats right after the insert correct CD. I meet all the requirments easly. So it couldent be that. Do I need the expansions also that is to this Game? I really wanna play it soon lol =/. Please help me if you know how to handle this problem. I tried on 3 machines. Might just rebuy it, thanks for your time.

Sky-Walker013
08-05-2005, 12:14 PM
Hello all, I just bought this game like 3-4 days ago. I played it at my grandpa's and had fun. I saw it in the store so I bought it,but im now having this problem. It is downloaded and did you updates like my friends said.

" Please insert the correct CD-ROM, Select OK and start application".

I tried re installing, both disks in,puttin them in both drives ( not same time ). and the updates and still nonthing.

" The Application failed to initialize Properly (0xc0000142). Click on OK to terminate the application "

Thats right after the insert correct CD. I meet all the requirments easly. So it couldent be that. Do I need the expansions also that is to this Game? I really wanna play it soon lol =/. Please help me if you know how to handle this problem. I tried on 3 machines. Might just rebuy it, thanks for your time.

dieg777
08-05-2005, 12:20 PM
Hi and welcome

This is a known problem,
first check out this guide to install and patching to make sure you have installed all cds and correct patches.

http://www.airwarfare.com/guides/patching.htm

then go to here and download file and insert as instructed.

http://ubisoft.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft.cfg/php/end...ZwX3BhZ2U9MQ**&p_li= (http://ubisoft.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=10061&p_created=1099077749&p_s id=3_uGGxsh&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PW RmbHQmcF9ncmlkc29ydD0mcF9yb3dfY250PTQmcF9zZWFyY2hf dHlwZT1zZWFyY2hfbmwmcF9wcm9kX2x2bDE9ODgmcF9wcm9kX2 x2bDI9MTEyOCZwX2NhdF9sdmwxPSZwX2NhdF9sdmwyPSZwX3Bh Z2U9MQ**&p_li=)

Make sure you are using 2nd CD

If that does not work post in community help with all the steps you have tried and include your dxdiag - instructions on how to do so are at http://www.airwarfare.com in the FAQ

good luck



good luck

Sky-Walker013
08-05-2005, 02:43 PM
Thanks alot, im gonna try it now. Lets see if it works, Thanks again, that was a quick Reply also lol.