PDA

View Full Version : Units of Measurement



Mal_Dale
12-03-2004, 03:47 PM
How do I set PF to show units in knots and feet rather than KPH and metres?
I've heard some one suggest that this is possible, but I've never figured it out. I've tried with metres since IL-2 original but now carrier landings are making it more critical that I can see units of measurement that I am familiar with.
Thanks heaps, guys.

9th_Spitin
12-03-2004, 03:50 PM
HI,

You have to asign they key in controll setup. Hope this help you.

Mal_Dale
12-03-2004, 03:52 PM
Is that under "Toggle Speedbar"?

Opiate364
12-03-2004, 03:54 PM
From the Readme:


Speedbar Units: You can use the Toggle Speedbar key (definable in the Controls section) to toggle the speedbar between metric units, and imperial units with speed in knots or miles per hour. The speedbar will toggle through measurement units in this order: Metric -> Imperial / Knots -> Imperial / Miles.


BTW its the Word file called ReadmePF under C:\Program Files\Ubi Soft\IL-2 Sturmovik Forgotten Battles or C:\Program Files\Ubisoft\Pacific Fighters