PDA

View Full Version : Modeling a/c



VVaFFenPanZZeR
12-24-2005, 06:01 AM
I just got unrealed, and I also have Maya 6.0 ul, I was wondering if anyone out there, could get me started on modeling some a/c, and or anything to do with the process.

VVaFFenPanZZeR
12-24-2005, 06:01 AM
I just got unrealed, and I also have Maya 6.0 ul, I was wondering if anyone out there, could get me started on modeling some a/c, and or anything to do with the process.

Bearcat99
12-24-2005, 08:50 AM
Cant be done in this sim. You can model an aircraft if you have the skill and software.. but the FMs and DMs can only be installed by 1C and they have very high standards.... The onmly way to get more AC into the sim is for it to come out in a patch from the developer.

VVaFFenPanZZeR
12-25-2005, 01:58 PM
I don't mean for this game accually, I mean just to do it. I want to try and maybe build a sim, using Maya, and unrealed, from the ground up.

anyone down, or have any info, advice, tips, any, and everything????

waffenpanzzer@hotmail.com

I have msn also.

No601_prangster
12-26-2005, 01:34 PM
Not sure how you intend to create a flight sim using the unreal editor program but if you want a tutorial on modelling aircraft look here (http://forums.netwings.org/forums/showthread.php?t=2358)

VVaFFenPanZZeR
12-26-2005, 02:38 PM
Well, I guess I wouldn't beable to accually build a sim without an engine, but unrealed, along with maya could do the rest. Thank you for the info.

superjohnny
12-27-2005, 08:23 AM
Hey Prangster are we ever going to see that superb looking Mossie, personally I'd pay for it no problems.