PDA

View Full Version : Error Code 1



Saijax84
04-28-2010, 08:50 AM
Ubisoft Game Launcher error: Error code 1.

Get it every time I try to launch the game from steam. Have reinstalled about 5 times now and verified the files about 30 times. I'd like to atleast launch the game I paid 60 dollars for.

Saijax84
04-28-2010, 08:50 AM
Ubisoft Game Launcher error: Error code 1.

Get it every time I try to launch the game from steam. Have reinstalled about 5 times now and verified the files about 30 times. I'd like to atleast launch the game I paid 60 dollars for.

mizfitz
04-28-2010, 10:33 AM
Uninstall Ubisoft Game Launcher from add/remove (programs & features). Reinstall from: http://static3.cdn.ubi.com/orb...auncherInstaller.exe (http://static3.cdn.ubi.com/orbit/launcher_installer/UbisoftGameLauncherInstaller.exe)

Saijax84
04-28-2010, 10:54 AM
It's not in my programs and features. It doesn't seem to install anyways. Just starts installing and dissapears.

Turkkish
04-28-2010, 06:21 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Terms of Use </div></BLOCKQUOTE>

Having the same problem. I installed the game early this morning, worked with crashes every 5-10 minutes or so. I updated my radeon video drivers to catalyst 10.4 to try to fix the problem. After this, I had parts of the main menu in Splinter Cell Conviction missing, with lots of graphical errors. I thought some files might have been bad, so I re-dl'd and installed from Steam, now I get "Error Code 1".

I have whiped splinter cell clean from my pc and am re-downloading it again right now. If this re-install does not work, I guess I'll try exploring some restore points. If anyone has any ideas about how to fix this problem, it would be very much appreciated

Turkkish
04-28-2010, 09:46 PM
Looks like a fresh dl and install helped. I have single player working, but now I have found that the game is crashing whenever I try to play co op with my friend. The error basically says "General Protection Fault", then lists x amount of files (Different every time) that I am missing? I am thinking that this might have something to do with my video drivers still, so I'm downloading the "hot fix" for my radeon 4870. This is beginning to get old, ubi

Turkkish
04-28-2010, 10:14 PM
The hot fix didn't work, and I'm out of energy and ideas. Any thoughts people?

Phillip_Grave
04-28-2010, 10:41 PM
did the steam people get the 1.01 patch, i read that it solved a bunch of problems, sucks for me because I'm retail, sigh, should have got it from steam.

darkzero7
04-28-2010, 10:58 PM
I have had the same issue when I first tried playing last night. I got discoloration on a game crash after 5-10 minutes of gameplay on my ATI 4870. I havent had a problem since lowering the video quality from high to medium.

Turkkish
04-29-2010, 12:42 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Phillip_Grave:
did the steam people get the 1.01 patch, i read that it solved a bunch of problems, sucks for me because I'm retail, sigh, should have got it from steam. </div></BLOCKQUOTE>

Yeah, the steam client auto patched the game for me. I think you can download the patch from the ubi store if I'm not mistaken

Phillip_Grave
04-29-2010, 01:14 AM
can't find the patch on the ubisoft website. Im Lost!

Saijax84
04-29-2010, 08:07 AM
This is bull****. I haven't been able to play this game for 3 days now. That game launcher literally won't install on my computer no matter what I try to do. Can't even get a refund.

taratota
04-29-2010, 09:43 AM
Hello Saijax84,

If you have a folder named {888F1505-C2B3-4FDE-835D-36353EBD4754}, in the hidden directory C:\Program Files\InstallShield Installation Information (the path may vary, it depends of your OS version), just delete this folder, {888F1505-C2B3-4FDE-835D-36353EBD4754}, before trying to reinstall the launcher.

Saijax84
04-29-2010, 10:17 AM
Yea I've done that a few times already. The problem is after I try to install the launcher. I hit install and it just disapears and doesn't install anything.

SvEntEk300
06-27-2010, 06:56 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by mizfitz:
Uninstall Ubisoft Game Launcher from add/remove (programs & features). Reinstall from: http://static3.cdn.ubi.com/orb...auncherInstaller.exe (http://static3.cdn.ubi.com/orbit/launcher_installer/UbisoftGameLauncherInstaller.exe) </div></BLOCKQUOTE>

Doesn't work. I am having the same problem. This solution is old. Doesn't work, and I paid $64.00 dollars on this game + taxes and stuff. Ubisoft is really starting to suck. They are doing nothing but waisting my money.

EP3nquin
06-28-2010, 10:44 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Saijax84:
Yea I've done that a few times already. The problem is after I try to install the launcher. I hit install and it just disapears and doesn't install anything. </div></BLOCKQUOTE>

after you uninstall have you tried to wipe your reg files of the install? I know there is a good reg editor in Glary utilitys that you might want to try.
also if your running a firewal or virus scanner make sure there off next timeyou install. they might have gotten an update tha screws with your install uplay browser.

thunder_1234
08-29-2010, 01:18 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by mizfitz:
Uninstall Ubisoft Game Launcher from add/remove (programs & features). Reinstall from: http://static3.cdn.ubi.com/orb...auncherInstaller.exe (http://static3.cdn.ubi.com/orbit/launcher_installer/UbisoftGameLauncherInstaller.exe) </div></BLOCKQUOTE>thank u very much man it accually worked ( i uninstalled it but re installed it from my cd thank you xD ^^)

emilronn
08-30-2010, 06:40 PM
my advice is "open as administrator". it actually solves every problem/crash/other randomness i'v encountered. also had that general protection fault crash before, fixed it with admin power http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

Mistah.Dude
02-13-2011, 04:48 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">http://static3.cdn.ubi.com/orb...auncherInstaller.exe </div></BLOCKQUOTE>


This link doesn't work for me...what is wrong?