PDA

View Full Version : Constantiople marked wrong !!



DemEdy
01-12-2011, 09:10 AM
Hello,

Sorry for my bad English , im from germany.
I saw that where you can give Missions to your Assasins in Brotherhood , that Constantinople marked at the wrong place in the Woldmap.

Lissabon , Barcelona , Cologne etc. marked right but why is Constantionople marked in the middle of the Sea near Greece ?

Constantinople ( in Real ) is here :
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ac/Byzantium1204.png/220px-Byzantium1204.png

But in the game its marked in the middle of the sea like i said already.

DemEdy
01-12-2011, 09:10 AM
Hello,

Sorry for my bad English , im from germany.
I saw that where you can give Missions to your Assasins in Brotherhood , that Constantinople marked at the wrong place in the Woldmap.

Lissabon , Barcelona , Cologne etc. marked right but why is Constantionople marked in the middle of the Sea near Greece ?

Constantinople ( in Real ) is here :
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ac/Byzantium1204.png/220px-Byzantium1204.png

But in the game its marked in the middle of the sea like i said already.

Johno_efc
01-12-2011, 09:14 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by DemEdy:
Hello,

Sorry for my bad English , im from germany.
I saw that where you can give Missions to your Assasins in Brotherhood , that Constantinople marked at the wrong place in the Woldmap.

Lissabon , Barcelona , Cologne etc. marked right but why is Constantionople marked in the middle of the Sea near Greece ?

Constantinople ( in Real ) is here :
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ac/Byzantium1204.png/220px-Byzantium1204.png

But in the game its marked in the middle of the sea like i said already. </div></BLOCKQUOTE>

Just looked on AC:PL and the contract map on there shows it in the right place.

Not sure about in game though.

DemEdy
01-12-2011, 09:17 AM
no the map that i posted was only an example where Constantinople is in real

Inorganic9_2
01-12-2011, 10:18 AM
They are sometimes marked wrong. It's a glitch ro something. Doesn't affect anything though. Calicut is marked wrong. But that's because it's not in Europe.

Steelbadger
01-12-2011, 10:38 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by DemEdy:
no the map that i posted was only an example where Constantinople is in real </div></BLOCKQUOTE>

Constantinople, Moscow and Calicut are not marked in their locations. The icon for Constantinople and Calicut are boats and the icon for Moscow is a horse head (... or is it a wheel?). Essentially the icons mean "Over here, beyond the map boundaries". The icons for all the cities where the icon is over the geographical location are different.

Not a bug.