PDA

View Full Version : Corrupted graphics on a GeF Ti 4400



XyZspineZyX
12-25-2003, 10:35 AM
Initially the game didnt work, so I installed the latest detinatior drivers, then it actually allowed me to start up the game but the graphics got all corrupted... The main character looks like hes got spikey material coming out of his legs and some of the other models look like empty suits of armour, anyone got any ideas?

XyZspineZyX
12-25-2003, 10:35 AM
Initially the game didnt work, so I installed the latest detinatior drivers, then it actually allowed me to start up the game but the graphics got all corrupted... The main character looks like hes got spikey material coming out of his legs and some of the other models look like empty suits of armour, anyone got any ideas?

XyZspineZyX
01-18-2004, 06:27 PM
I have exactly the same problems. Upgraded from the (recommended) 43.45 (which gave startup error) to the 45.23.

System is Athlon 1700XP w 512Mb, GF 4200TI(128Mb), Audigy 1.

XyZspineZyX
01-19-2004, 05:24 PM
The latest NVidia Drivers are:



For Windows XP

Version: 53.03
Release Date: December 9, 2003
WHQL Certified



For Windows 98

Version: 53.04
Release Date: December 9, 2003



Might be an idea to get these from www.nvidia.com (http://www.nvidia.com) then see how you get on.

P.S. Sorry for the big gaps in the post but it wouldnt let me make those bits bold without complaining i was using html!

XyZspineZyX
01-21-2004, 09:48 PM
I'm having the same problems but I have a Radeon 9700 pro.

XyZspineZyX
01-22-2004, 06:32 AM
With my R9700Pro i had to disable the water effects to get rid of graphics problems. Give that a go and if it doesnt work just play about with the other graphics options until it resolves itself. If you are running Cat 3.10 you should be fine as those are the drivers i played the game through with twice. Theres also newer 4.1 Cats out now which i havent tried yet but may be worth a look.