PDA

View Full Version : Installing the the new DLC



Reddisback
02-20-2010, 07:14 AM
Hey Guys, ia have a bit of a problem here...

This week i had no Xbox Live due to technical problems with my router, so i baught the DLC Bonfire of the vanities on Xbox Live with no problem? but now that my xbox has Live Again, I would like to play the new DLC and Have installed it, yet if i go to my DNa in AC2 I cannot play scene 13? it is missing, and i did baught it and downloaded it. How do you install it http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif

Reddisback
02-20-2010, 07:14 AM
Hey Guys, ia have a bit of a problem here...

This week i had no Xbox Live due to technical problems with my router, so i baught the DLC Bonfire of the vanities on Xbox Live with no problem? but now that my xbox has Live Again, I would like to play the new DLC and Have installed it, yet if i go to my DNa in AC2 I cannot play scene 13? it is missing, and i did baught it and downloaded it. How do you install it http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif

Reddisback
02-20-2010, 08:42 AM
Can someone help me, please? http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_rolleyes.gif

ThePheonix1030
02-20-2010, 08:52 AM
You'll probably have to reinstall the DLC.

Reddisback
02-20-2010, 09:01 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by ThePheonix1030:
You'll probably have to reinstall the DLC. </div></BLOCKQUOTE>

I allready did that? &gt;.&gt;

Travel_Photog
02-20-2010, 11:41 AM
I'm just now downloading Bonfire...., but I remember I had trouble with the first DLC Battle for Romagna.

I have a PS3 and do not know what the menus look like for the X-Box. On a PS3 you go to "Game", scroll down and you will have a disc icon for whatever game you currently have in your machine.

Underneath that is a little icon entitled "Add-On" for the DLC you have just downloaded. You need to click on that and it will install. Then you just open the Assassin's Creed disc and you're ready to go.

I hope this helps.

stewy234
02-20-2010, 11:52 AM
I don't know how xbox works but have you tried starting a completed game in story mode it should load desmond and then load ezio, the dlc normally instantly loads as you start a finished game. I don't think the DNA shows up until you start sequence 13.