PDA

View Full Version : Converting Km/h to KIAS?



gundog212
08-07-2005, 08:22 PM
I am new to PF so I watched the tuturial. In the HDG/Airspeed/Altitude information box (lower left of my screen) the tuturial on landing displays my altitude information in feet and my airspeed in KIAS. Yet, when I fly, my screen is displayed in km/h and in meters for height.

Is there someplace where I toggle this to read feet instead of meters and KIAS instead of km/h??

Thanks!

gundog212
08-07-2005, 08:22 PM
I am new to PF so I watched the tuturial. In the HDG/Airspeed/Altitude information box (lower left of my screen) the tuturial on landing displays my altitude information in feet and my airspeed in KIAS. Yet, when I fly, my screen is displayed in km/h and in meters for height.

Is there someplace where I toggle this to read feet instead of meters and KIAS instead of km/h??

Thanks!

Zyzbot
08-07-2005, 08:28 PM
Assign a key to "Toggle Speed Bar" under Controls. You can switch from kph to knots to mph.

gundog212
08-07-2005, 08:34 PM
Awesome! Thanks for the help!