PDA

View Full Version : track edititng question/track segments



Magnum66
09-03-2004, 09:02 AM
Does anyone know if you can split a track into segments while editing a master track?

What I mean: is that there is alot of **** footage within a track that I don't want... when I edit the footage I want the new track just to contain the footage I want, so it will stay under 2 gigs (when I convert to avi) and wont waste time converting the unwanted footage...

hope you understand what I'm asking, lol...

Magnum50
www.militarygamers.com (http://www.militarygamers.com)
www.magnumforce.us (http://www.magnumforce.us)
http://www.magnumforce.us/images/Temp%20Pics/GWB%20banner.jpg

Magnum66
09-03-2004, 09:02 AM
Does anyone know if you can split a track into segments while editing a master track?

What I mean: is that there is alot of **** footage within a track that I don't want... when I edit the footage I want the new track just to contain the footage I want, so it will stay under 2 gigs (when I convert to avi) and wont waste time converting the unwanted footage...

hope you understand what I'm asking, lol...

Magnum50
www.militarygamers.com (http://www.militarygamers.com)
www.magnumforce.us (http://www.magnumforce.us)
http://www.magnumforce.us/images/Temp%20Pics/GWB%20banner.jpg

BSR_RuGGBuTT
09-03-2004, 10:39 AM
Hit control+backspace while watching the track, note the time that the piece you want starts. When you go to the AVI maker record from that time, and you'll have the footage you want.

You still have to use a movie editing program to put it all together. You can edit larger .avi's w/the movie program

http://teambsr.com/Pictures/drivethru2.gif

I laugh at all the online wannabes who think they're Dirty Harry or Rambo. Those of us that are skilled w/real guns laugh at these n00blets.

Magnum66
09-03-2004, 12:55 PM
thx, good work around.

Magnum50
www.militarygamers.com (http://www.militarygamers.com)
www.magnumforce.us (http://www.magnumforce.us)

GOYA_551st
09-04-2004, 06:05 PM
I've tried that: starting the AVI record about 15 seconds from the end of the track, and there is no flight data input from the track. Planes fly into the ground. Should I try a re-install, or is this not unusual?

http://home.att.net/~gblakeney/sig.jpg

Magnum66
09-08-2004, 11:38 PM
that seems to be a no go...

first off, after watching my track and recording the numbers i wanted to record... when i went to enter those numbers in the avi convertor tool screen, they used actual minute time, not the count time...

when i did attempt to convert the last 2 minutes of a track... they wern't the images of that track... it was all messed up...
(and I tried 5 times with different codexes)

a nice tutorial on the subject would be greatly appreciated, lol, hint hint http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

Magnum50
www.militarygamers.com (http://www.militarygamers.com)
www.magnumforce.us (http://www.magnumforce.us)

BSR_RuGGBuTT
09-09-2004, 02:18 AM
Time in the game when using framerate is in total seconds. Time in the AVI tool is minutes/seconds.

http://teambsr.com/Pictures/drivethru2.gif

I laugh at all the online wannabes who think they're Dirty Harry or Rambo. Those of us that are skilled w/real guns laugh at these n00blets.

Magnum66
09-09-2004, 06:17 AM
WHAT! I got to do math!
Come on...
http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/351.gif http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

Magnum50
www.militarygamers.com (http://www.militarygamers.com)
www.magnumforce.us (http://www.magnumforce.us)

BSR_RuGGBuTT
09-10-2004, 01:50 AM
I bought a cheapie calculator just for movies........ http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

http://teambsr.com/Pictures/drivethru2.gif

Liking/Playing Lock On is kinda like romancing a stripper. The good stuff is really cool and it impresses your friends, but sometimes the idiosyncracies and the need for attention (manifested by better hardware) piss you off. But you still refuse to dismount.......