PDA

View Full Version : Coastie pls help!



wasistda
04-01-2006, 05:17 PM
Hi , I have just bought a radeon x1600pro and installed it as per instructions, it says to verify the installation to go to system,device manager,sound.It should say "ATI WDM Rage theatre video", but i still get "audio codec".Have used Cat uninstaller and retried but get the same thing. Everything seems to be working ok and it say's x1600pro as card but i am only getting an av 20fps playing the black death clip which is the same i got with my 9550 card?
Have tried Coasties settings in the ccc but its still the same.
Any help would be great
Cheers
BTW my cpu ect is as follows
P4 3ghz
2048 ram

wasistda
04-01-2006, 05:17 PM
Hi , I have just bought a radeon x1600pro and installed it as per instructions, it says to verify the installation to go to system,device manager,sound.It should say "ATI WDM Rage theatre video", but i still get "audio codec".Have used Cat uninstaller and retried but get the same thing. Everything seems to be working ok and it say's x1600pro as card but i am only getting an av 20fps playing the black death clip which is the same i got with my 9550 card?
Have tried Coasties settings in the ccc but its still the same.
Any help would be great
Cheers
BTW my cpu ect is as follows
P4 3ghz
2048 ram

wasistda
04-02-2006, 01:50 AM
bump