PDA

View Full Version : Replay a memory help



adikeo
11-19-2011, 06:51 PM
Do you have to complete the entire DNA sequence before you can go back and replay a specific memory? I want to replay the hook blade scaling the building in less than 60 seconds but am unable to select it. Do I need to finish that sequence first?

adikeo
11-19-2011, 06:51 PM
Do you have to complete the entire DNA sequence before you can go back and replay a specific memory? I want to replay the hook blade scaling the building in less than 60 seconds but am unable to select it. Do I need to finish that sequence first?

Kamil Black Fox
11-19-2011, 07:55 PM
You have to complete the mission first, the 100% synch means you're doing the challenge for that memory. Its like getting a grade- you get your C for participation but you get an A for doing the challenge.

Kytr
11-21-2011, 11:56 AM
You can access any memory that you have completed (not necessarily with 100% synch) at any time that you are not currently in an active mission. If you did not complete a memory, you would start it from the world just as you did before.