PDA

View Full Version : changing ships



vertex42
03-21-2007, 02:09 PM
is it possible to upgrade or change ships in the middle of a career? like in SH3 when you wanted to upgrade your ship you could select it via the submarine model and add conning towers and other instruments...right now i only am able to upgrade my sonar, radar, aa gun and deck gun...is that all that we will be allowed to upgrade? no engine, conning tower? ship?

vertex42
03-21-2007, 02:09 PM
is it possible to upgrade or change ships in the middle of a career? like in SH3 when you wanted to upgrade your ship you could select it via the submarine model and add conning towers and other instruments...right now i only am able to upgrade my sonar, radar, aa gun and deck gun...is that all that we will be allowed to upgrade? no engine, conning tower? ship?

TrevorSnowden
03-21-2007, 03:37 PM
I'm wondering the same...

veovis39
03-21-2007, 05:41 PM
I asked a similar question and the only response was a cryptic "you may be rewarded with a new command."

I'd really like to see something concrete on this.