PDA

View Full Version : I am terrible sorry but I have to ask....



Dutch_vn38416
03-12-2005, 06:48 PM
I know you guys are getting bugged by the "will it work on my computer" question and I am very very (honest to god) sorry that I have to ask.

I have a p4 (1.6GHz) that is the only thing below min req. Will the game run on my computer or not? Again I am sorry to bug you guys with this question.

Dutch_vn38416
03-12-2005, 06:48 PM
I know you guys are getting bugged by the "will it work on my computer" question and I am very very (honest to god) sorry that I have to ask.

I have a p4 (1.6GHz) that is the only thing below min req. Will the game run on my computer or not? Again I am sorry to bug you guys with this question.

ny_coroner_05
03-12-2005, 06:49 PM
It will. Might take a little longer loading the screens but other than that it should be fine.

Dutch_vn38416
03-12-2005, 06:50 PM
whooo......man you posted at mine I posted at yours thanks for the quick response

ny_coroner_05
03-12-2005, 06:53 PM
What do you think of my system specs for my laptop?

AMD Athlonâ"ž˘ 64-bit 3400+ Mobile Processor
Operates at 2.2GHz
1MB L2 Cache
HyperTransportâ"ž˘ technology up to 1600MHz

1024MB DDR (2 x 512MB) SODIMM (PC2700)
ATI MOBILITYâ"ž˘ RADEON⎠9550
64MB Video Memory
PC2001 Compliant AC '97 Audio
Hard Drive
80GB5

Optical Drive
DVD+/-RW, Multi-Format Double Layer

Write max: 8x DVD+/-R, 4x DVD+/-RW
24x CD-R and 10x CD-RW Disks
Reads max: 8x DVD-ROM Disks
24x CD-ROM Disks

julien673
03-12-2005, 06:55 PM
Its may run http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

Tomcat41
03-13-2005, 04:24 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Dutch_vn38416:
I have a p4 (1.6GHz) that is the only thing below min req. <HR></BLOCKQUOTE>

no it isnt

Processor: Pentium⎠III 1.4 GHz or AMD Athlonâ"ž˘ 1.4 GHz or faster

Digger1957
03-13-2005, 04:48 AM
Are you really asking, or just showing off?

stevenwhiting
03-13-2005, 07:24 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by ny_coroner_05:
What do you think of my system specs for my laptop?

AMD Athlonâ"ž˘ 64-bit 3400+ Mobile Processor
Operates at 2.2GHz
1MB L2 Cache
HyperTransportâ"ž˘ technology up to 1600MHz

1024MB DDR (2 x 512MB) SODIMM (PC2700)
ATI MOBILITYâ"ž˘ RADEON⎠9550
64MB Video Memory
PC2001 Compliant AC '97 Audio
Hard Drive
80GB5

Optical Drive
DVD+/-RW, Multi-Format Double Layer

Write max: 8x DVD+/-R, 4x DVD+/-RW
24x CD-R and 10x CD-RW Disks
Reads max: 8x DVD-ROM Disks
24x CD-ROM Disks <HR></BLOCKQUOTE>

Showing off. Accept I think that graphics card is a bit pants, but it should run.

RedTerex
03-13-2005, 07:43 AM
just as long as your processor is over a GiG, you have about 500megs of system RAM, a video card of 100megs or so, SH3 will run.

If you have say 500 Mhz Processor, 64 meg of RAM, 16 meg video card then SH3 WONT run.

You must have a decent-ish PC by todays standards but you dont need one that will take you to the moon and back ! LOL

Philipscdrw
03-13-2005, 07:46 AM
My pocket calculator could take me to the moon and back.

Isn't there going to be a demo at some point after the release? Everyone who is uncertain will be able to test their system with it.

Yarrick_
03-13-2005, 08:41 AM
hey! ny_coroner_05 can I ask you a question?
I'm going to buy a 9550 but with 256 mb memory, it is a good card? How do you found it?