PDA

View Full Version : ravenshield, switching team members



rbt1548
04-11-2006, 10:13 AM
Hi all, this may have been asked before but I can't locate it so please bear with me; In Ravenshield how do you switch team members during game , or can you not do so?
cheers
Robert

rbt1548
04-11-2006, 10:13 AM
Hi all, this may have been asked before but I can't locate it so please bear with me; In Ravenshield how do you switch team members during game , or can you not do so?
cheers
Robert

SAS_Shield
04-11-2006, 02:38 PM
look at the controls screen under options, the default is home and end for team members and for teams is page up/down

rbt1548
04-12-2006, 03:16 AM
Thank you!!!!!!!!!! I should have noticed it !!