PDA

View Full Version : Coustume Change ?



SANlN
11-22-2009, 02:04 AM
Can you change costume in this game , the red cape <span class="ev_code_RED">ON THE LEFT SHOULDER</span> annoys me. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_mad.gif
Can I just change to the right shoulder. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif
Please help! http://forums.ubi.com/images/smilies/sadeyes.gif

NekoKera
11-22-2009, 02:15 AM
The Outfit Menu is for the Four Capes:
Plain Cape (offers no bonuses.)
Medici Cape (offers 0% permanent noteriety in Florence.)
Venecian Cape (offers 0% permanent noteriety in Venice.)
Auditore Cape (offers 100% permanent Notorious noteriety in all cities.)
Altair Outfit (original AC1 outfit, offers no bonuses.) Unlocked via UPlay.

The Outfits menu doesn't allow technical placement of the capes. To change capes go to Menu-->Inventory-->Outfits-->(Cape)-->((Check bottom of screen for the button to SWITCH capes.))

The_Gunner678
11-22-2009, 02:59 AM
the Medici cape also offer 0% in Tuscany and the Venetian cape 0% in Forli

SANlN
11-22-2009, 06:14 AM
I dont understand , my question was :
<span class="ev_code_RED">CAN YOU REMOVE THE CAPE FROM THE LEFT SHOULDER OR CHANGE IT TO THE RIGHT , YES OR NO</span>

magesupermaster
11-22-2009, 06:46 AM
no you cant no matter what