PDA

View Full Version : HAWX EXCLUSIVE CONTENT FREEZE PS3



jaywontdart
03-14-2009, 10:56 PM
thank you for your time, i go Extras, Exclusive Content, but it just says "please wait" for less than a second and takes me back to the main screen of HAWX, "press start", wont let me link my account etc. I obviously have an online forum account, but it doesnt let me do anything with it on the PS3? It just crashes when I try to go to Exclusive Content.

Anyone else having this?

JayWontdart PS3

setsuna_100
03-16-2009, 10:34 AM
Had the same problem as you do. Now everything's working for me. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Solution:-
1) Restart or switch off your PS3 (try it yourself - turn off for a few hours to a day's time).

2) Restart internet connection.

3) Try again. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

jaywontdart
03-16-2009, 08:39 PM
i never play more than a couple hours at a time http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

I just recently had no internet access for five days, a technician left a connection out....

I do restart both a few times a day, I turn my routers off to save power at night for example.

It just doesnt seem to work at all right now?

I also find Online impossible, it just sucks, it takes like a minute to find a game?

I played "blackout" campaign when I told it to look for versus games, the other players had been going for awhile, I joined when they had to protect the AWACS while it searched for the nuclear bomb, well I was trying to lock onto other planes in my F22, it would lockon but as soon as I fired missiles, it would say they missed practically, I only got a couple of kills online in that game. What gives? I was wondering if it was terrible Lag, I seemed to be the only one who was doing anything in the game too.

Nothing wrong with my connection, or my playing skills http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif Gold Combat Aviator on Battlefield Bad Company. Just seems to be HAWX online stuff

thank you for getting back to me

Mig-29
03-16-2009, 08:43 PM
A PS3 freeze? this is new.

jaywontdart
03-16-2009, 08:51 PM
no, hawx crashes sort of , when i try and look at exclusive content in the extras menu, it freezes on "please wait", freezes for a couple seconds and then reboots the game to the "press start" and then load call sign part.

Mig-29
03-16-2009, 08:52 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/51.gif

consoles freezing during gameplay is unacceptable.

it happens on PC too. http://forums.ubi.com/images/smilies/51.gif

jaywontdart
03-16-2009, 09:03 PM
just to make it clear, it only happens when i try and get "exclusive content" under the "extras" menu, its like its trying to talk to the servers, and they are overloaded or something, only on that exclusive content feature.

ill just give it a few weeks and hope its all sorted fine.

Core.TG
03-17-2009, 03:36 AM
Originally posted by Mig-29:
A PS3 freeze? this is new.

yea youd figure it was slow enough to pass it off as a loading time, like the ps2

mr_oz
04-01-2009, 04:25 AM
I have EXACTLY teh same problem.

PS3, Hawx, with the update installed.
When i try to get the 'Exclusive Content'
Then the game reboots...

yuner1993
04-18-2009, 05:55 AM
Setsuna_100 method work!!http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif just turn of your ps3 for couple of hours and restart your internet connection and should work, did for me as i had tghe same problem for ages!!

nouvonoz
07-25-2009, 09:28 PM
Originally posted by setsuna_100:
Had the same problem as you do. Now everything's working for me. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Solution:-
1) Restart or switch off your PS3 (try it yourself - turn off for a few hours to a day's time).

2) Restart internet connection.

3) Try again. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif
Doesn't work for me.
I gave up after "thousands" of restarts.
Hopefully solution will come soon!!

CircusMidget_TS
07-28-2009, 12:03 PM
If you're willing to start from a clean slate, you could try deleting the game data from the PS3 XMB menu and let it reinstall it. From the XMB menu, go to Game>Game Data Utility and highlight Tom Clancy's H.A.W.X from the list. If you press the triangle button, there should be an option to delete it. Start the game and it'll reinstall the game data. Once the game data has been reinstalled, go back into the exclusive content section again to see if that helped.

nouvonoz
08-08-2009, 05:30 PM
Originally posted by CircusMidget_TS:
If you're willing to start from a clean slate, you could try deleting the game data from the PS3 XMB menu and let it reinstall it. From the XMB menu, go to Game>Game Data Utility and highlight Tom Clancy's H.A.W.X from the list. If you press the triangle button, there should be an option to delete it. Start the game and it'll reinstall the game data. Once the game data has been reinstalled, go back into the exclusive content section again to see if that helped.

I tried two times, still the same result.