PDA

View Full Version : Help! with the AEP installing



pong_hartmann
01-28-2005, 08:08 PM
I've had a problem while installing the AEP to my computer . I'd updated every patches for my FB . while the progress is about 70% ,there was a problem which I can;t keep install the game. I'd reinstall and remove every back up files from the FB . Help!!

pong_hartmann
01-28-2005, 08:08 PM
I've had a problem while installing the AEP to my computer . I'd updated every patches for my FB . while the progress is about 70% ,there was a problem which I can;t keep install the game. I'd reinstall and remove every back up files from the FB . Help!!

SlickStick
01-28-2005, 08:23 PM
No need for the FB patches to be applied before AEP. This is what I do when I install FB/AEP. I'm a bit anal about things, but this process hasn't failed me yet. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif

- Install FB out-of-the-box.

- Launch the game and play a minute or two in a quick mission to make sure everything is OK.

- Install AEP out-of-the-box.

- Launch the game and play a minute or two in a quick mission to make sure everything is OK.

- Install AEP patch V2.01.

- Run il2setup.exe.

- Install AEP patch V2.04.

- Run il2setup.exe.

Launch the game and have fun!

If you are still having difficulty, try posting in the Community Help forum or visiting the Community FAQ here:

http://www.airwarfare.com/sturmovik_101/faq_index.htm

LEXX_Luthor
01-28-2005, 09:34 PM
The nice thing is if you have PF and you install PF on top of FB/AEP as an "addon" the PF comes with all AEP changes so, no need for the old FB/AEP Patches.

Of course then you need the PF Patch 3.03m and 3.04m and hopefully soon a big major Super Patch.

Wellcome to Forgotten Board