PDA

View Full Version : PF won't run



SyntaxError.IM
10-21-2004, 08:31 AM
Hello, i just installed PF and when i'm trying to run it it only says "rts.dll not found" and the game doesn't start.... why is that? can't i play my brand new game?

BBB_Hyperion
10-21-2004, 09:08 AM
Look on the cd if you find such dll there and copy it to the PF dir .

Looking forward to have time for install on friday .)

Regards,
Hyperion

fluup
10-21-2004, 09:08 AM
Did you execute a search on your harddisk to find rts.dll?? Let us know if it is or really isn't there.

SyntaxError.IM
10-21-2004, 11:23 AM
I found the files on CD2, copied them, but it still wouldn't run. I didn't get the error message, it just didn't start. So i uninstalled and installed over FB:AEP. That worked http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Reschke
10-21-2004, 12:31 PM
If you are/were using a CDRW instead of a regular CD-ROM drive then hold down the left shift key when you are prompted to insert the second CD.

The_Ant
10-22-2004, 01:10 AM
Hi!

This seams to be a problem that some people are getting.
http://forums.ubi.com/images/smilies/354.gif
My friend got the same problem he took the rts.dll from cd 2 and it worked for him.