PDA

View Full Version : cost of online play.



command21
04-18-2007, 11:33 PM
ok, i saw the 1946 game at walmart and i'm really thinking about getting it and playing it online. but i need to know, what does it cost to play online? i do have DSL, but do i need to pay extra just to play online games? i ask cause i'm on permanent disability and don't have money to play with.


kenny

command21
04-18-2007, 11:33 PM
ok, i saw the 1946 game at walmart and i'm really thinking about getting it and playing it online. but i need to know, what does it cost to play online? i do have DSL, but do i need to pay extra just to play online games? i ask cause i'm on permanent disability and don't have money to play with.


kenny

LEXX_Luthor
04-18-2007, 11:48 PM
No Pay-To-Play. No cost beyond the game box, your computer, and online connection. You just need the game box now.

This sim can be *alot* of fun, from late 1930s crapplanes (the most fun) to 1946 superplanes and most everything in between. Others here will help you get setup, I play Offline only.

FoolTrottel
04-18-2007, 11:55 PM
Hi Kenny,

No extra costs involved in playing 1946 online...

Use the Hyperlobby client (http://hyperfighter.sk), it is free.

( http://forums.ubi.com/images/smilies/10.gifWarning: You may get hooked to playing 1946, and may need to spend more money, as you may be needing better hardware, more hardware, like HOTAS, TrackIr, pedals and what-not... http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif)
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_cool.gif

msalama
04-19-2007, 12:09 AM
...and remember to patch the bugger up to v4.08m (http://patches.ubi.com/il2_1946/il2_1946_408m.exe) too and that's you all set up and compatible... S!

polak5
04-21-2007, 07:34 AM
just need the game and im gona asume u have a joystick http://forums.ubi.com/images/smilies/blink.gif

Bearcat99
04-21-2007, 02:47 PM
You pay for online play with time.... and possible upgrades depending on what you want from the sim. One thing that I really lijke about this sim is.... when I got FB I had a XP1600 on a Jetway MOBO with 1G PC133 Ram and a 9500Pro video card... through the years I have done a total upgrade... and I have to say that at no time did I see NO improvement whatsoever. Maybe thats because I never had a top o the line kicking rig... but everytime I upgraded there was always something new to see in the sim. and mind you it was all good from day one.

major_setback
04-21-2007, 03:54 PM
It's free, free freeeeeee at Hyperlobby, and that's where EVERYBODY plays. So don't worry about the cost.