PDA

View Full Version : USPSpeed question



BaldieJr
08-15-2004, 06:30 PM
I need to to know how to put mulitple readings on one gauge (fuel pressure, oil temp, and oil pressure).

<A HREF="http://officemax.secureportal.com/" TARGET=_blank>
Hey ya'll prepare yourselves
for the rubberband man!</A>
http://www.fighterjerks.com/rbman.png
http://www.fighterjerks.com

BaldieJr
08-15-2004, 06:30 PM
I need to to know how to put mulitple readings on one gauge (fuel pressure, oil temp, and oil pressure).

<A HREF="http://officemax.secureportal.com/" TARGET=_blank>
Hey ya'll prepare yourselves
for the rubberband man!</A>
http://www.fighterjerks.com/rbman.png
http://www.fighterjerks.com

BaldieJr
08-15-2004, 07:04 PM
RequestString=/32/33/54

[Arrow1]
DataIndex=32

[Arrow2]
DataIndex=33

[Arrow3]
DataIndex=54


????

<A HREF="http://officemax.secureportal.com/" TARGET=_blank>
Hey ya'll prepare yourselves
for the rubberband man!</A>
http://www.fighterjerks.com/rbman.png
http://www.fighterjerks.com

BaldieJr
08-16-2004, 01:52 AM
OK, figured it out on my own.

Any want to make the artwork for US guages? I can take care of making them work in UDPSpeed.

<A HREF="http://officemax.secureportal.com/" TARGET=_blank>
Hey ya'll prepare yourselves
for the rubberband man!</A>
http://www.fighterjerks.com/rbman.png
http://www.fighterjerks.com

Diablo310th
08-16-2004, 06:09 AM
Baldie...I got UDPSpeed working but it won't show thru to teh game when i stasrt it up. Any ideas? I would love to see US gauges.

http://img54.photobucket.com/albums/v166/310thDiablo/DiabloSig.gif

Willey
08-16-2004, 06:30 AM
I'd like to know how they made this energy gauge... very interesting, but it doesn't work correctly in digital mode

BaldieJr
08-16-2004, 09:13 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Diablo310th:
Baldie...I got UDPSpeed working but it won't show thru to teh game when i stasrt it up. Any ideas? I would love to see US gauges.

http://img54.photobucket.com/albums/v166/310thDiablo/DiabloSig.gif <HR></BLOCKQUOTE>

Make sure your desktop res is the same as AEP resolution.

So far I've got fuel, RPM, and speed (in mph) working, but they need an artists touch.

<A HREF="http://officemax.secureportal.com/" TARGET=_blank>
Hey ya'll prepare yourselves
for the rubberband man!</A>
http://www.fighterjerks.com/rbman.png
http://www.fighterjerks.com

BaldieJr
08-16-2004, 09:49 AM
I need this guage.

http://www.warbirdrelics.com/images/ebay/08112001/flap.jpg

<A HREF="http://officemax.secureportal.com/" TARGET=_blank>
Hey ya'll prepare yourselves
for the rubberband man!</A>
http://www.fighterjerks.com/rbman.png
http://www.fighterjerks.com

Diablo310th
08-16-2004, 10:46 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by BaldieJr:
I need this guage.

http://www.warbirdrelics.com/images/ebay/08112001/flap.jpg

http://officemax.secureportal.com/
http://www.fighterjerks.com/rbman.png
http://www.fighterjerks.com
<HR></BLOCKQUOTE>

heyy Baldie.....yeah i checked that. Both are the same. The guages work I just can't see them. They are hiding under my screen. I'll double check when i get home tho. Is there a way to make the guages smaller??

http://img54.photobucket.com/albums/v166/310thDiablo/DiabloSig.gif

BaldieJr
08-16-2004, 11:59 AM
Thats wierd. Do you have the right drivers for your monitor?

The only way to make the guages smaller is to recreate the bitmaps at the size you want. This means you'll also have to resize the needles.

I really need one of you graphics gurus out there. If you don't care about US guages, thats fine. We can do other nationalities too. Once the guages are complete I want to start working on guage clusters that look similar to the real planes instrument panels (for those who want to put instruments on another screen).

Seriously, I need some help.

<A HREF="http://officemax.secureportal.com/" TARGET=_blank>
Hey ya'll prepare yourselves
for the rubberband man!</A>
http://www.fighterjerks.com/rbman.png
http://www.fighterjerks.com

Diablo310th
08-17-2004, 10:31 AM
Baldie...not sure what happened but it started working jsut fine.

http://img54.photobucket.com/albums/v166/310thDiablo/DiabloSig.gif

SparrowThree
08-17-2004, 10:39 AM
Mr. Baldie,
Check your PTs.

BaldieJr
08-17-2004, 03:46 PM
Thanks!

<A HREF="http://officemax.secureportal.com/" TARGET=_blank>
Hey ya'll prepare yourselves
for the rubberband man!</A>
http://www.fighterjerks.com/rbman.png
http://www.fighterjerks.com