PDA

View Full Version : Why R.U.S.E won't work



armInIuS1988
07-18-2010, 07:46 AM
Hey guys,

i surfed a bit through the internet concerning the end of the beta. A few guys tracked down the problem and they're saying the problem which prevents us atm from playing is that the DRM or better said a registry entry was set to 17.07.2010.

EUGEN thought that Valve could easily change that entry via steam but the problem is that Steam actually can't access that DRM entry, or better said the DRM is creating a new entry right after steam deleted it.

So the UBI DRM System has completly screw up another game.

Sledge81
07-18-2010, 07:51 AM
well, they are atleast trying to fix it. And it isnt always true what u read on the internett.. Do u have any sources to what u say?

armInIuS1988
07-18-2010, 07:54 AM
there have been a few threads on the steam forums about that.

just look into here im sure another thread concerning that problem will pop up soon

http://forums.steampowered.com...rumdisplay.php?f=684 (http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=684)

Bamzamma
07-18-2010, 08:05 AM
I got it to work...

Delete all the ruse .ncf files found here:

D:\Program Files\Steam\steamapps

This will "uninstall" the game.

edit: logout and restart.

Click "Reinstall" and in less than 30secs it will work.

Neobulosa
07-18-2010, 08:12 AM
Originally posted by Bamzamma:
I got it to work...

Delete all the ruse .ncf files found here:

D:\Program Files\Steam\steamapps

This will "uninstall" the game.

Click "Reinstall" and in less than 30secs it will work.
And where should this "Reinstall" button be?

Bamzamma
07-18-2010, 08:34 AM
Reinstall: AKA "Click Here" link on steam store page.

edit: Also, logout of steam and exit so it repopulates the installed games.

Neobulosa
07-18-2010, 08:36 AM
Doesn't work! I only get back to the Mainpage. Good thing I made a Backup Copy ...

Bamzamma
07-18-2010, 08:39 AM
did you restart and logout?
Having a backup doesnt matter its a really small file and takes less than a min to download... that should be the goal. Get a new copy from steam.

Mr_Shade
07-18-2010, 09:09 AM
The problem is currently being addressed, and hopefully the game should start working for people soon.


Assuming you don't break / un-install it.

Please keep an eye on the official twitter pages etc for live / upto date info

http://twitter.com/UbiLeak

The free play is being extended as compensation.

speedking360
06-06-2012, 10:54 PM
well i just bought ruse thinking i could fix the problem of not being compatible with win7 but i was wrong. there is no compatibility tab when i go into properties. is there a way to get a refund?