PDA

View Full Version : Battle over Europe addon with FB/AEP/PF



iggy42
12-26-2004, 10:27 AM
Does anyone know of any issues with installing BoE after installing PF merged. I've also installed the DGEN Beta versions by Starshoi. I believe BoE uses it's own version of DGEN but I could be wrong...

Any info appreciated

Cheers, Iggy

Maple_Tiger
12-26-2004, 11:49 AM
No proubloms with BOE so far. It's just that you will not see any of the new planes or maps that are in PF.

conundrumx
12-26-2004, 12:10 PM
No problems with BOE and FB/AEP/PF? With no maps or planes from PF...that sounds like a problem.

Phil_C
12-26-2004, 01:18 PM
Is it out yet? Just curious, and where can ya get it?

FI_Macca44
12-26-2004, 01:36 PM
Check this out- http://www.justflight.com/en/(ofnsez55y0vsku21oauoe545)/index.aspx

then in Terminal 02 flight sim addons

BoE doesn't use PF planes as it was released some time before PF.

Bearcat99
12-26-2004, 01:48 PM
I installed FB,AEP,BoE,PF... no problems whatsoever.

Hawggy
12-26-2004, 02:06 PM
Couldn't tell ya if BoE has a problem with being installed after, but before the PF install, no worries m8!!! http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif

iggy42
12-26-2004, 03:02 PM
All seems ok so far - I haven't tried a PF campaign yet.

Cheers all.