PDA

View Full Version : Some suggestions



as343
09-21-2005, 12:40 PM
Hey all, I was wodering why is it when I am in a quick game my allies are not highlighted in blue and my enemies in red. It was previously, but all of a sudden everything is gone, even my airspeed/elevation/etc.. how do i turn it back on?

and, i'm using a Cyborg Evo and i was hoping if anyone had any suggestions on what i should assign my keys. I am fairly new, so i have not the slightest idea what I should do, so any input on assigning the buttons would be appreciated. Thanks!

as343
09-21-2005, 12:40 PM
Hey all, I was wodering why is it when I am in a quick game my allies are not highlighted in blue and my enemies in red. It was previously, but all of a sudden everything is gone, even my airspeed/elevation/etc.. how do i turn it back on?

and, i'm using a Cyborg Evo and i was hoping if anyone had any suggestions on what i should assign my keys. I am fairly new, so i have not the slightest idea what I should do, so any input on assigning the buttons would be appreciated. Thanks!

FoolTrottel
09-21-2005, 12:45 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">how do i turn it back on? </div></BLOCKQUOTE>

Hi, and Welcome!

For the blue/red highlights and the speedbar:
Go check the Difficulty settings! (There's a button for it in the Quick Mission Builder screen)
(Those hightlights are called Icons!)

Someone else will help you on the Saitek Evo, I can't, cos I do not use one!

Have Fun!

as343
09-21-2005, 12:55 PM
lol so that is what the icons are for. I was always thinking what the heck are they talking about. = D Thanks, really appreciate it!

FoolTrottel
09-21-2005, 01:08 PM
Ah, one other suggestion... there's a manual you know http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif !(Manual.pdf in the game folder!)

Have Fun!

as343
09-21-2005, 01:15 PM
That is odd... I do not see it anywhere in here.
Anywho, what set up do you have for your joystick?

Kuna15
09-21-2005, 01:24 PM
primary:MG+cannons
3:flaps down
2:flaps up
4:rockets
F2:brake
&gt;:bombs
5:MG
6:cannon

These I use lately on EVO. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

FoolTrottel
09-21-2005, 01:24 PM
Look at my post in this Thread: 'What do you fly with' (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/23110283/m/1601025123/r/2531013223#2531013223)

And for the rest.... I just keep changing buttons/functions!

as343
09-21-2005, 01:47 PM
Thanks a bunch guys!

this is hard http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

Edit: how do you program the throttle on the joystick? It seems as if i can only use the keyboard for throttle power?

danjama
09-21-2005, 02:07 PM
look for the section in controls called HOTAS, its at the bottom. You can assign stuff to your stick axis in this section!

as343
09-21-2005, 02:13 PM
Thanks danjama.
I now have this problem playing online on hyperlobby: It seems whenever I click a server to join, it loads up, then stops and reconnects to hyperlobby. What is wrong? It says i ahve 4.01, but when i clicked the patch download on the site, it said it was the merged one for il,ae,and pl? Man, this is so nerve-wrecking.

Tully__
09-21-2005, 05:01 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by as343:
Thanks danjama.
I now have this problem playing online on hyperlobby: It seems whenever I click a server to join, it loads up, then stops and reconnects to hyperlobby. What is wrong? It says i ahve 4.01, but when i clicked the patch download on the site, it said it was the merged one for il,ae,and pl? Man, this is so nerve-wrecking. </div></BLOCKQUOTE>
You must be flying exactly the same version as the server to fly online. Which game(s) do you have installed?