PDA

View Full Version : Report Bugs for maps crashing here



Tassanee
09-22-2009, 02:21 AM
A few people have had probelms loading maps, for instance "Combustion" some people see black screens. Report any other bugs you may of encountered.

FredEx919
09-22-2009, 09:07 AM
Tassssssss http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif. Good to see you here!!!

Tassanee
09-22-2009, 01:24 PM
hey Fred! It's like a ghost town in here lol.

seir
09-25-2009, 02:26 AM
Hi Tass http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Tassanee
09-25-2009, 01:45 PM
Howdy Seir! http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

Tassanee
09-30-2009, 05:29 PM
When put the map 'Crash" on rotation when hosting games it ends up crashing. The screen is totally different as well. I like this map but it's now unplayable.

vodka-kyo
10-07-2009, 03:04 PM
When I <span class="ev_code_BLACK">remove all weapon</span> on "startprop.scr"
Or when I use "act_instant_action" and "instantPlayerRemoveAllInventory" with "bAnihilate" (to disable all player's weapons)

If I go to see Shop_keapers (basic_element) with all his weapons "ForSale" game crash....


-Also already said to seir, when we use "PlayerIsCarrying" we cannot change the number of money, it's only possible to compare Greater/less than <span class="ev_code_BLACK">(0)</span>

vodka-kyo
10-10-2009, 07:31 AM
Not a crash, but a bug.
In editor, in map setting:
we cannot double click and add element in clutchable object
http://i34.tinypic.com/j7c176.jpg

seir
10-10-2009, 10:29 AM
That's not a bug. I already told you how to add objects there.

vodka-kyo
10-10-2009, 10:43 AM
Originally posted by seir:
Go to level settings and you have "ClutchableObjects" there. Add your lasso hangers there.
Hooo I'am sorry if its not a bug, but drag and drop or doule left click do nothing. I don't find how to add value.... sorry for my mistake.
I will try to find an other way.

Gazitron
05-20-2010, 10:56 PM
http://img532.imageshack.us/img532/5739/99726581.jpg

Here is image

So the story is simple:
I like ChromED but it makes CTD just nice and sometimes I have a bugs like that which you can see on this image. As you can see it says about some duplicated object but when you try to select it from validator it shows an object from nowhere, with no material (but you can use object properties - it shows quick_shooter pistol) and when I try to delete them (it is very hard cause you have to delete them 10 times each) it is OK but just for first time until you will try to save the map - you will have CTD AND will not be able even to open your map again cause most famous error in validator and then 1 more CTD will wait for ya.

Seir please explain what I have to do with that dublicated object/objects cause when I trying to test my map in game I have 5-10 fps and I guess because of those dublicated objects from nowhere.

Thanks in advance.

Gazitron
05-20-2010, 11:00 PM
If you are not against I will be happy to send my source and let you fix that bug.... I really stuck with that problem http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif

seir
05-21-2010, 02:15 AM
Just delete it.

That's not the reason why FPS is so low. Place occluders and reduce AI count available at one time.

Gazitron
05-21-2010, 08:46 AM
You don't listen me Seir - I told you if I will try to delete them my map will have CTD at the validation. http://forums.ubi.com/images/smilies/typing.gif

And I have slow FPS not only for 5 minutes - for more then 1 hour - just will try to find some stuff which I have missed.

Thanks for help.

assassin2601
05-23-2010, 12:53 AM
Also the "Flag (Cloth)" is bugged. It disappears when we reload the module. It also happens with selection.

seir
05-23-2010, 09:48 AM
That's a selection/group problem. You need to destroy selection or delete objects from group to get it working properly.

assassin2601
05-31-2010, 12:39 PM
I've found another bug. While editing road, the engine doesn't remove grass in spite of the fact, that I have enabled "Cut grass". Or maybe it's not a bug?

Gazitron
05-31-2010, 09:41 PM
YEAH!!! I have the same! When I check CUT GRASS - it totally doesn't work.... ((( I guess you have to remove grass only by yourself by using terrain editors or something like that...

assassin2601
06-01-2010, 01:18 AM
So it is a bug. Very annoying bug. Road should cut all plants on its way.

seir
06-01-2010, 01:21 AM
"Cut grass" was generating additional density texture with "*_gen.dds". I don't remember exactly why it's not working now but some LD found a bug in this system and that tool was frozen.

assassin2601
06-01-2010, 03:15 AM
We report bugs, but what next? Patches or updates would be welcomed. If you know the bugs, I'm pretty sure that you've fixed them. Any chance to release new version of ChromED?

seir
06-01-2010, 04:58 AM
I don't know. You need to contact PR guys from Techland. If they say "Yes", we'll do our best to release it.

Gazitron
11-02-2010, 02:38 PM
1 more editor bug:
Causes skin bugs - with burned skins:

For example if you create house, then assist it with burned skin and then assist it with any other skin they will be laggy - I mean dark and the only way how to fix I ve found only to delete and create this objects again.