PDA

View Full Version : TrackIR with new patch?



Bikewer
01-18-2005, 08:18 PM
Anyone having any problems getting TIR to work with new patch? Mine was working fine the other day, but I just installed the 3.04 patch and zip.

I checked the config, and it says enabled=1...

Bikewer
01-18-2005, 08:18 PM
Anyone having any problems getting TIR to work with new patch? Mine was working fine the other day, but I just installed the 3.04 patch and zip.

I checked the config, and it says enabled=1...

lkemling
01-18-2005, 08:33 PM
Jus'checked mine after the 3.04m patch and its working just fine.

Bikewer
01-18-2005, 09:23 PM
I restarted the computer and it's fine...who knows.

Lucius_Esox
01-19-2005, 03:22 AM
Track IR works fine for me but I think the s/ware is still a little "flaky". Am running the latest s/ware (4.0.0.21) with my Track IR3 and have had the same as you twice now. On one occasion I had to uninstall-reinstall but it's not really a prob cos a small file. Think it just trips over itself when loading sometimes.