PDA

View Full Version : codex glitch? sequence 14



Slapshotnjb
12-15-2009, 12:20 AM
So arrive in the Villa to find that i can't go the memory start because the memory is corrupted and i need to find all the codexs. They should be on my map(according to Lucy) well they don't show up. I was wondering if this is a glitch or maybe im just dumb and missing somthing.

Thanks everyone.

methoto
12-15-2009, 03:18 AM
Have you gone to each city to look for them?

Slapshotnjb
12-15-2009, 04:25 AM
yeah. i havn't synchronized each city completley

OzDavis
12-15-2009, 05:25 AM
Then you've pretty much answered your own question as to what to do next.