PDA

View Full Version : tool bar and icons



scattman57
05-16-2008, 01:32 PM
when playing assassins creed on pc i am unable to get a full screen on vista plus i keep picking up bits of the tool menu on in the game forcing my game to freeze until i remove the menus or icons
i have tried different graphic sizes but to no avail
i find that as i get further into the game that problem is getting worse
as of now my game screen is moving from corner to corner and i have to quit and restart to clear this problem
can anybody help out there
many thanx

scattman57
05-16-2008, 01:32 PM
when playing assassins creed on pc i am unable to get a full screen on vista plus i keep picking up bits of the tool menu on in the game forcing my game to freeze until i remove the menus or icons
i have tried different graphic sizes but to no avail
i find that as i get further into the game that problem is getting worse
as of now my game screen is moving from corner to corner and i have to quit and restart to clear this problem
can anybody help out there
many thanx

Bobfish_Almight
05-16-2008, 01:36 PM
Try pressing Alt + Enter, and check the assassin.ini to ensure it contains the line Fullscreen=1 I can post a complete cut of exactly how the file should read for you if necessary

scattman57
05-17-2008, 05:40 AM
worked first time
many thanx

Bobfish_Almight
05-17-2008, 05:42 AM
Glad to hear it. Enjoy the game