PDA

View Full Version : Patches and starforce...



nvrsummer2
04-12-2005, 01:08 PM
Ive had my dvd/cd combo drive reduced to only dvds after this game was installed. Is this a product of starforce, If so does it get updated like everything else when they patch the game or am I **** out of luck with my dvd drive?

stereophobia2
04-12-2005, 01:10 PM
Its somthing caused by starfarce, unfortunately your stuck with it

soviet_warlord
04-12-2005, 02:01 PM
if it is indeed a Starforce problem, then you can go to a website and get a tool to uninstall the Starforce drivers... unfortunately it will probably make SHIII inoperable.

Acura604
04-12-2005, 11:55 PM
can someone post a link to the 'starforce removal tool'? .. great game but am done with this b.s. for now...