PDA

View Full Version : *SIGH* Please Help



AdolphousC
02-11-2008, 06:40 PM
Hey All, I have a question about Memory Block 6, so you may not want to read on (

Anyway, I would appreciate some help or some knowledge on my issue, I have assassinated the trio in the cities and now I am supposed to go to the city to talk to Richard, I have ridden through the kingdom each time I do this ( count is up to three time ) and finished off all the view points so I can access the new city.

However, and this is where my problem is, when I try to enter the new city it does the animus thing, putting me in the memory fog and instantly freezes.

Anyone know whats going on, anyone know how to fix it, any help at all. I finally find a video game I like and am good at ( besides sports and guitar hero ) and the stupid thing freezes after who knows how many hours of play.

Any help, ideas, would be great appreciated.

Hey, another question, is there any way to save the game when you are in the middle of the kingdom, like at least save the 12 view points so I don't have to get to them every single time after the game freezes.

Thanks for your

Tela
02-11-2008, 06:49 PM
Glitch, I do believe. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_razz.gif

I would bring your plight to the glitch thread.

Sorry about that. Sounds frustrating...

iPlunder
02-11-2008, 06:56 PM
Thank god someone asking a question which the answer is not "SEARCH" or "GO TO THE VIEWPOINTS"

But yes it sounds like you do have a glitch. Are you running ps3 or 360?

And it should save whenever you go to a viewpoint. Be sure you are synchronizing.

AdolphousC
02-12-2008, 05:09 PM
Yeah, I'd call it a glitch :-) Thanks for getting back to me.

I am running an xbox 360, and ideas on how to fix the glitch?

Also, as far as saving, it does a check point every time I synchronize at the view points but when I try to enter the city and the xbox freezes I have to shut it off and I end up back at the bureau.

So really I'm looking for a mid game save, something to say, okay, I am going on a long journey can I save my progress mid way so I don't have to do this all over again.

Really this is spawned because I am losing an hour and half of game play when the stupid thing freezes.

Anyway, help would be much appreciated. Thanks

Tela
02-12-2008, 05:17 PM
Nope. Sorry. You have to go through again.

AdolphousC
02-12-2008, 05:25 PM
Any idea about the glitch? I am reading a lot about a patch? How do I go about getting that? xbox live? Anyway to do it without live?

Tela
02-12-2008, 05:37 PM
I'm actually not sure. I've never had any problems with mine, so I've never looked. I thought the patch was only for the ps3, but I could be wrong. I'm sorry I can't help. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-sad.gif

blarson11
02-12-2008, 11:37 PM
there is an update for the game via xbox live, but i dont think you can get it any other way.

the_assassin_07
02-13-2008, 01:14 AM
You should just take it back or sell it on eBay; that glitch is supposedly unfixable. If it's not excuse me for my ignorance http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_razz.gif.

blarson11
02-13-2008, 01:19 AM
assassin_07 your avitar r0x http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif too bad i lost all my progress on veteran mode and will have to do most of the missions over again to get the achievements. http://forums.ubi.com/images/smilies/bigtears.gif

but i digress, yeah i havent heard of any fixes either

the_assassin_07
02-13-2008, 01:36 AM
assassin_07 your avitar r0x
Haha thanks http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif.