PDA

View Full Version : skin isn't working



Avont29
08-18-2006, 10:42 PM
hey, i just got a painted skin, i had someoen do it, i gave them a preexisting F4U-1C corsair skin, one of the defaults, and he repainted it, and he gabe it back to me. i put it in the folder, but it won't show up in the game. the name shows up but the skin wont show

why isnt it working? its in 16 bit depth and 1024x1024

Avont29
08-18-2006, 10:42 PM
hey, i just got a painted skin, i had someoen do it, i gave them a preexisting F4U-1C corsair skin, one of the defaults, and he repainted it, and he gabe it back to me. i put it in the folder, but it won't show up in the game. the name shows up but the skin wont show

why isnt it working? its in 16 bit depth and 1024x1024

Avont29
08-19-2006, 12:33 AM
nvm, i got it working