PDA

View Full Version : Anyone know where to get MSFFB2 trigger switches?



PriK
05-03-2004, 09:58 AM
I know Aristo has/had them but I think he's too busy/uninterested or pissed at me for some reason to arrange payment and shipping of them to me.

So I just wanted to see if anyone else has managed to get them or knows where I can find them as I would really like to use the finger trigger again.

Thanks.

A-Cat CharveL

CWoS FB forum. More Cheese, Less Whine. (http://www.acompletewasteofspace.com/forum/viewforum.php?f=25)

PriK
05-03-2004, 09:58 AM
I know Aristo has/had them but I think he's too busy/uninterested or pissed at me for some reason to arrange payment and shipping of them to me.

So I just wanted to see if anyone else has managed to get them or knows where I can find them as I would really like to use the finger trigger again.

Thanks.

A-Cat CharveL

CWoS FB forum. More Cheese, Less Whine. (http://www.acompletewasteofspace.com/forum/viewforum.php?f=25)

BaldieJr
05-03-2004, 10:12 AM
Need specs. Microswitches are easy to find, but need to know the physical dimensions.

<pre class="ip-ubbcode-code-pre">
Specs:
More expensive than the dining set.
Less expensive than the couch.
Smaller than the dishwasher.
Just as noisy as the refridgerator.
Faster than the cars' computer.
Less practical than the car.
Face it, people who put thier computer specs in thier signature are pretty ****ing wierd.

</pre>

Xnomad
05-03-2004, 11:27 AM
Go here

http://dkc1.digikey.com/

The website is a bit hard to browse but i checked about 1 month ago and they had loads.

You are looking for an Omron Tactile Switch B3M

http://www.xnomad.pwp.blueyonder.co.uk/sig.jpg

PriK
05-03-2004, 03:48 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Xnomad:
Go here

http://dkc1.digikey.com/

The website is a bit hard to browse but i checked about 1 month ago and they had loads.

You are looking for an Omron Tactile Switch B3M

http://www.xnomad.pwp.blueyonder.co.uk/sig.jpg <HR></BLOCKQUOTE>

Hey thanks Xnomad I'll be checking that out, You da man!

A-Cat CharveL

CWoS FB forum. More Cheese, Less Whine. (http://www.acompletewasteofspace.com/forum/viewforum.php?f=25)

PriK
05-03-2004, 03:51 PM
Hey, Xnomad can you double-check this link to let me know if this is for sure the right part? I'll be ordering a few of them for spares but don't want to get the wrong ones.

(Canadian Site)

http://ca.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?KeywordSearch

A-Cat CharveL

CWoS FB forum. More Cheese, Less Whine. (http://www.acompletewasteofspace.com/forum/viewforum.php?f=25)

JG27_Aristo
05-04-2004, 02:57 PM
nope charvel not pissed just been busy as heck.i sent an email asking for your addy which i still havent gotten.if u send it il send them to u.send the email to my regular email jdavenport2@nc.rr.com this is true for anyone needing them send your addy to me at that email.
aristo

PriK
05-04-2004, 03:59 PM
Alright Aristo, I understand. I didn't receive your e-mail however although I was out of the country for a week I still should have received it. I just didn't want to bother you any more about it.

A-Cat CharveL

CWoS FB forum. More Cheese, Less Whine. (http://www.acompletewasteofspace.com/forum/viewforum.php?f=25)

RealKill
05-04-2004, 08:25 PM
SW426-ND (http://www.digikey.com/scripts/dksearch/dksus.dll?KeywordSearch)

http://home.swbell.net/cyop/il2fb/sig/rksig.jpg

PriK
05-04-2004, 08:59 PM
So which one is it the B3M or the SW426-ND?

Or do they both work?

A-Cat CharveL

CWoS FB forum. More Cheese, Less Whine. (http://www.acompletewasteofspace.com/forum/viewforum.php?f=25)

PriK
05-04-2004, 09:08 PM
Nevermind just two different part# for the same thing.

A-Cat CharveL

CWoS FB forum. More Cheese, Less Whine. (http://www.acompletewasteofspace.com/forum/viewforum.php?f=25)

JG27_Aristo
05-04-2004, 11:09 PM
b3m-6009 is the part number thru digi key

KaiserB_uk
05-05-2004, 05:31 AM
Nice - switch costs 0.35
With shipping from Digikey to UK 22.35

Guess I'll wait till it actually breaks...


"There is no such thing as a humble opinion" - Terry Pratchett

NorrisMcWhirter
05-05-2004, 09:49 AM
Hi,

Try giving Omron a sob story about it or, better still, pretend you are from a big company and want some as free samples for a low volume electronic product (small volumes usually mean no sales weasel but you probably will get some parts through). Works for me, usually.

There are some contact numbers at:

http://www.europe.omron.com/UK_en/cor/locations/omron_uk/

Cheers,
Norris

PS: If they send you 10, can I have a couple for suggesting this?

================================================== ==========

: Chris Morris - Blue Jam :
http://cabinessence.cream.org/

: More irreverence :
http://www.tvgohome.com/

: You've seen them... :
www.chavscum.co.uk (http://www.chavscum.co.uk)

Aufpassen
07-24-2004, 07:47 AM
S! all,
My weapon 1 button on my MS FFB2 gave out a while ago. I then mapped all my guns to the weapon 2 button. Now that one is going too http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_frown.gif . I opened the stick, and saw that weapons 1 and 2 are not the same switch. The spec mentioned seems to be for the weapons 1 button. I have no clue how to dig up this info for the weapon 2 button. I was wondering if anybody could help my out. I have grown very attached to this stick.
GH_Aufpassen!

Aufpassen
07-24-2004, 11:47 AM
Bump?

Bearcat99
07-24-2004, 02:32 PM
I could use some of those 2. My trigger buttom is geting flaky.

<UL TYPE=SQUARE>http://www.jodavidsmeyer.com/combat/bookstore/tuskegeebondposter.jpg (http://www.tuskegeeairmen.org)[/list]<UL TYPE=SQUARE>vflyer@comcast.net [/list]<UL TYPE=SQUARE>99thPursuit Squadron IL2 Forgotten Battles (http://www.geocities.com/rt_bearcat)[/list]
UDQMG (http://www.uberdemon.com/index2.html) | HYPERLOBBY (http://hyperfighter.jinak.cz/) | Sturmovik Essentials (http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=23110283&m=51910959) | MUDMOVERS (http://magnum-pc.netfirms.com/mudmovers/index.htm)

IMMERSION BABY!!