PDA

View Full Version : people who have bob-wov



JOHNRAMBO84
01-31-2007, 01:43 PM
Ok fellas im posting here becuse for some reason i cant get registerd at shockwave at the moment i just bought the game and i put the cd in the tray and nothing happens no installer at all.hell i cant even get the dvd 2 work.?any ideas http://forums.ubi.com/images/smilies/10.gif

p-11.cAce
01-31-2007, 01:48 PM
I literally have my copy sitting in the bag from gamestop on my desk - I'll let you know how my install goes but I can't imagine you are having an issue with the software, sounds like a hardware problem. Check you device manager and see if anything weird is going on with your optical drives.

trumper
01-31-2007, 02:43 PM
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif I wil forward this to Shockwave and see if they can help.They are normally excellent. http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif

capt_frank
01-31-2007, 03:01 PM
open windows explorer and double click on the drive that has BOBII in it. once open, double click on the setup icon. that should work.

oh, and make sure you're putting it into a cdrom player not a dvd.

buddye1
01-31-2007, 04:38 PM
Hi Guys,

All you need to do is email shockwave. We just need his ID to register him.

email db@shockwaveproductions.com

trumper
02-01-2007, 07:28 AM
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gifThanks Buddye1 ,always helpful as ever.

JOHNRAMBO84
02-01-2007, 07:48 AM
ya.i got it to install http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gifnow if shockwave will answer my registration request http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-sad.gif

p-11.cAce
02-01-2007, 08:01 AM
Good luck on that - I've submitted several request over the last month and received no response. I installed fine (up to 2.05 multi) but am crashing to blue screen after a few minutes - even after a good defrag and driver updates. http://forums.ubi.com/images/smilies/bigtears.gif

SeaVee
02-01-2007, 06:32 PM
P-11.cAce,

Post over at Shockwave or SimHQ with exactly whats going on and i bet your BSD issues can get resolved. Crashes are now very isolated and only a handful of people have not been able to get it working and usually it was because of some inherent hardware issue (like a non DX9 compliant video card).

For new forum registrations at Shockwave they got bombarded with automated spammer programs trying to gain memberships to the forum and got a backlog of trying to answer "real" requests for registration. Most of those are now up to date I think but some may have fallen through the cracks.

When SW has been made aware of an issue I have seen firsthand on numerous ocassions that their support (directly or indirectly via the forum community) is absolutely first rate.

Here is just one example (and there are many more): http://www.simhq.com/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&...2&page=2#Post1723472 (http://www.simhq.com/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1723472&page=2#Post1723472)

p-11.cAce
02-01-2007, 06:36 PM
I'll keep an eye on my email for that registration http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif The -109 for MSFS is first rate - I'm sure BoB will be fine once I get my system sorted.