PDA

View Full Version : Oleg, My Tempest won't move



slipBall
02-09-2006, 01:48 PM
Am I the only one who can't get the Tempest to move on ground. Brakes not set, no chocks, full power http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif

slipBall
02-09-2006, 01:48 PM
Am I the only one who can't get the Tempest to move on ground. Brakes not set, no chocks, full power http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif

Slater_51st
02-09-2006, 04:38 PM
Not mine...works fine....

Maybe they've implemented a "random mechanical failure" into the sim and your copy got the shaft http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif

Hope it gets fixed for ya,

S! Slate

JG52Uther
02-09-2006, 04:40 PM
Prop pitch?

Crop-Duster.
02-09-2006, 05:17 PM
Pump the brakes a few times

Check prop pitch at 100%

RAF23-Shrike
02-09-2006, 05:17 PM
check tailwheel is not locked also. for me it was a little harder to get rolling also, took about 30-40% throttle with 4x500lb bombs aboard.

slipBall
02-09-2006, 05:45 PM
Thank's for the help, all of you who quessed prop pitch http://forums.ubi.com/images/smilies/heart.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif I quess I've been in a Messerschmitt 109 to long. http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif

p.s. Your team did a great job OLEG !

Chuck_Older
02-09-2006, 07:12 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by RAF23-Shrike:
check tailwheel is not locked also. for me it was a little harder to get rolling also, took about 30-40% throttle with 4x500lb bombs aboard. </div></BLOCKQUOTE>

Locking the tailwheel locks it straight ahead, so it can't castor (swivel). It doesn't lock brakes http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif If unlocking the tailwheel fixes a 'plane can't move' issue, there's most likely a bug or problem on your install

jds1978
02-10-2006, 09:56 AM
slipball: what u think about the torque in that plane....is that insane or what? http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_eek.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif

Wingstrut_1
02-10-2006, 10:01 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by slipBall:
Am I the only one who can't get the Tempest to move on ground. Brakes not set, no chocks, full power http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif </div></BLOCKQUOTE>

Maybe it has a Tempester and is throwing a Tempester tantrum.