PDA

View Full Version : Skins



DawnHamane66
01-09-2007, 05:08 PM
After adding 1946 to my merged version of IL2/FB/PF it works great but am unable to use skins from previous games. Tried cutting and pasting and overwriting but always goes to default skins........thanks for any help

Woodstock_69
01-11-2007, 04:56 AM
What is the filesize of your skins?

If filesize is to big than only the default skin will show.
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_cool.gif

JS312RAF
01-11-2007, 09:04 PM
do u have rts.dll in your 1946 directory?<div class="ev_tpc_signature">

http://spitfire.ic.cz/pic/banner/juraspit2.jpg
Jura's Aviation Art (http://spitfire.ic.cz/)
No. 312 (CZECHOSLOVAK) Squadron RAF (http://www.312raf.com/)