PDA

View Full Version : Why does the Search function not work?



DD_NL
02-15-2005, 04:15 AM
Any of you mods care to explain? http://forums.ubi.com/images/smilies/51.gif

DD_NL
02-15-2005, 04:15 AM
Any of you mods care to explain? http://forums.ubi.com/images/smilies/51.gif

Nubarus
02-15-2005, 04:23 AM
Works fine for me.

Vacillator
02-15-2005, 05:08 AM
Not for me, doesn't find anything. Been like that for ages, I think I've posted three times about it. Of course I can't find any of them again http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

WTE_Ibis
02-15-2005, 05:16 AM
Often if you try 2 or 3 times it then works, go figure?? http://forums.ubi.com/images/smilies/blink.gif

Vacillator
02-15-2005, 07:26 AM
...go figure??

Well I'm trying to http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif but just searched 10 times for 'pacific' and didn't find a thing. I could keep trying but life's too short.

SithSpeeder
02-15-2005, 08:53 AM
I've noticed a search problem, too. For example, when I search on posts by me (I was trying to recall a thread from about a month ago) in All Forums (or even just "1C:Maddox Games"), NONE of my posts in the General Discussion group showed up , but all of them from the others did. I'd say 95% of my posts are in the GD forum. My username has never changed...go figure??

I was going to start a post/thread on this, so I'm glad you did. Thanks.

Maybe we can get someone to look into this if we post about it. Or maybe there's a better way?

* _54th_Speeder *