PDA

View Full Version : How to creat a room for playing on Ubi.soft.com?



bf109ace
07-23-2004, 08:13 AM
I've been playing on Ubi.sofe.com for a while and I wonder if I can creat a NEW ROOM myself.

I tried the other night and was able to create a room. However, it seemed I was the only player who could log in. Nobody else could log in. What's was wrong? Was it because I use a router with a hardware firewall?

Please show step by step how to creat a room on Ubi.soft.com. Thanks in advance.

bf109ace
07-23-2004, 08:13 AM
I've been playing on Ubi.sofe.com for a while and I wonder if I can creat a NEW ROOM myself.

I tried the other night and was able to create a room. However, it seemed I was the only player who could log in. Nobody else could log in. What's was wrong? Was it because I use a router with a hardware firewall?

Please show step by step how to creat a room on Ubi.soft.com. Thanks in advance.

Maple_Tiger
07-23-2004, 10:04 AM
I have had nothing but proubloms trying to even fly there lol.

Most of us use HyperLobby. Go to this sight and down load and install it... It's free.

http://hyperfighter.jinak.cz/

Capt. 361stMapleTiger.
http://img52.photobucket.com/albums/v158/Maple_Tiger/FBAA2.gif
Proud member of the FBAA and Nutty Philosohpy Club.

lil_labbit
07-23-2004, 10:08 AM
Sorry You CANNOT create a room if you have a router on UBI - well you can but no-one can join - You can do so on hyperlobby (see link above)... This is a UBI error that is STILL not fixed http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_frown.gif

http://members.home.nl/lil.labbit/lilseesya.jpg
Night is better than Day