PDA

View Full Version : Nvidia driver



J.M.LLOYD
09-28-2007, 08:59 PM
Hi All. Could someone tell me why that when I install Nvidia's latest driver[163.71]Il2 Stumovik 1946 runs no problem at all, but if I try to run GRAW2 the graphics are so bad that it's unwatchable and unplayable?so i have to reinstall the original driver

I run off a 7800gs [which is not a PCI express card]..Cheers. J.morgan.lloyd

Monterey13
09-28-2007, 09:48 PM
I have the same driver and the same video card. Graw 1 plays as smooth as silk on my machine with a 1.8ghz AMD and 1gb ram. Don't have Graw2, but it can't be that much more intensive.

Maybe you have a problem elsewhere with your machine.

J.M.LLOYD
09-28-2007, 11:20 PM
Thanks for that, I shall have to check the rest of my machine

J.M.LLOYD
09-28-2007, 11:23 PM
I shall reinstall my copy of GRAW1 and check the graphics with that.............cheers

ZappaTime
09-29-2007, 05:46 AM
Try www.guru3d.com's (http://www.guru3d.com's) forums to see if there are issues with this driver and GRAW2. I've had this driver since last week when it came out, I haven't had any anomolies with it (I don't have GRAW2 however), but certainly everything I've used it on - il2_1946, gp4, FEAR, guidwars, tabu rasala, gtr2, flatout2, hl2, cs-s, bioshock, LOTR, etc have had no problems.

J.M.LLOYD
09-29-2007, 04:38 PM
I checked out Guru3d and had a look at the drivers on offer,and they have the 163.71 for both 32 and 64 bit. Could the wrong choice of these be my problem? When downloading from Nvidia,it's a 163.71 and that's it, no mention of 32 or 64?

Monterey13
09-29-2007, 09:30 PM
yup.

bigbossmalone
09-29-2007, 10:31 PM
Originally posted by J.M.LLOYD:
Hi All. Could someone tell me why that when I install Nvidia's latest driver[163.71]Il2 Stumovik 1946 runs no problem at all, but if I try to run GRAW2 the graphics are so bad that it's unwatchable and unplayable?so i have to reinstall the original driver

I run off a 7800gs [which is not a PCI express card]..Cheers. J.morgan.lloyd
Strange that, I have the same issues with GRAW 1, basically unplayable, iL2 still runs perfectly, every other game as well. I've tried at least 4 different drivers in an attempt to get GRAW 1 to run decently, and it just runs worse every time. Not impressed.
I have a 7300GS -
funny thing is, a mate of mine has an identical-spec PC, except he has a Pentium m/b/CPU and I have AMD. GRAW runs perfectly on his PC, his iL2 runs okay, as well. I gave him my copy of GRAW. I'll stick to iL2, thanks very much.