PDA

View Full Version : Mig 9 trim



DarkWingDuck...
12-25-2006, 05:24 AM
there is no ail or rudder trim function in my 4.07 install for the mig9..I have it mapped and all other planes ive tried either have rudd or ail trim available
also it appears as if it has a prop torque model applied..it wants to go left and drop the left wing

..anyone ..... just my install or a bug?<div class="ev_tpc_signature">

QUACK

DarkWingDuck...
12-25-2006, 05:24 AM
there is no ail or rudder trim function in my 4.07 install for the mig9..I have it mapped and all other planes ive tried either have rudd or ail trim available
also it appears as if it has a prop torque model applied..it wants to go left and drop the left wing

..anyone ..... just my install or a bug?<div class="ev_tpc_signature">

QUACK

WWMaxGunz
12-25-2006, 06:22 AM
I had a stick go bad and all the planes wanted to roll left.

leitmotiv
12-25-2006, 06:50 PM
Definitely stick. Had this happen with a Logitec. Recalibrated and everything was fine thereafter.

LStarosta
12-25-2006, 06:53 PM
Yeah, it's yer schtick.<div class="ev_tpc_signature">

_____________________________

http://img150.imageshack.us/img150/4967/rockytf9.jpg