PDA

View Full Version : maps shnaps



timsong1993
11-14-2008, 06:03 PM
recently i installed il-2 full edition.including ace exp, pacific, 1946. everything is great except that there are only 6 maps. moscow1, coral sea, okinawa... ri searched wikipedia and found there should be more maps. How come i only have 6? I downloaded some maps but dont know which folder to paste them in. can anyone tell me where i can paste them?

timsong1993
11-14-2008, 06:03 PM
recently i installed il-2 full edition.including ace exp, pacific, 1946. everything is great except that there are only 6 maps. moscow1, coral sea, okinawa... ri searched wikipedia and found there should be more maps. How come i only have 6? I downloaded some maps but dont know which folder to paste them in. can anyone tell me where i can paste them?

dwagener
11-14-2008, 06:32 PM
The six maps you mention are the ones available in quick missions.

Use full mission builder, all the maps should be there.

VW-IceFire
11-14-2008, 06:38 PM
Those are just for the Quick Mission Builder. FMB allows access to many...MANY more.

If you don't want to build missions from scratch many thousands of additional missions are available for free from the community:

http://mission4today.com/
http://www.flying-legends.net/

timsong1993
11-14-2008, 06:47 PM
thx for the replies, but is there any way i can add more maps to the quick mission builder?

jarink
11-14-2008, 09:42 PM
Check out this thread (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/23110283/m/3471084176).

Uufflakke
11-15-2008, 03:40 AM
If you want to download more maps into QMB you need to go to AllAircraftArcade. Over there they will explain how to add them.

If you want to play a bit with FMB but get scared by the blue screen and don't know what to do next, here is a way how to manage the FMB:

http://www.il2-fullmissionbuilder.com/index.php

redhornet07
11-15-2008, 09:32 AM
I have a similar issue as timsong1993. I want to play a pilot campaign for the RAF but there is only 1 listed, "RAF Far East" or something similar. There isn't a Battle of Britain campain, no European theatre campaign, no African theatre campaign, etc.?

Seems pretty goofy that the super deluxe DVD version of the game only has one stinkin' RAF campaign, there's got to be more, how does one access them?

Divine-Wind
11-15-2008, 09:52 AM
You can find dozens of RAF campaigns, along with many others, at Mission 4 Today (http://www.mission4today.com/index.php?name=Downloads&c=2). Just search for 'RAF,' or you can look through it all yourself. (Hurricane Season (http://mission4today.com/index.php?name=Downloads&file=details&id=4) and Spit N' Fire (http://mission4today.com/index.php?name=Downloads&file=details&id=2241) are two very good BoB campaigns) While you're there, I recommend getting Enjoyr patches, they add a whole slew of new content in the campaign department. You can also check out the Dynamic Campaign Generator (http://www.lowengrin.com), which I think is compatible with the Enjoyr patches. All together, this should quench your thirst for the RAF. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-tongue.gif

Hopefully that all isn't too confuzzling or overwhelming.

Uufflakke
11-15-2008, 10:16 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by redhornet07:
I have a similar issue as timsong1993. I want to play a pilot campaign for the RAF but there is only 1 listed, "RAF Far East" or something similar. There isn't a Battle of Britain campain, no European theatre campaign, no African theatre campaign, etc.?

Seems pretty goofy that the super deluxe DVD version of the game only has one stinkin' RAF campaign, there's got to be more, how does one access them? </div></BLOCKQUOTE>

Yep, that's the only campaign for the RAF. But you can download many campaigns (for free of course) Mission4Today.

Here is an overview of their campaigns including the RAF in BOB, ETO, MTO and PTO:

http://www.mission4today.com/index.php?name=Downloads&file=search

[EDIT: I noticed that direct linking to these campaignpages isn't possible. The only thing you have to do is fill out "campaign" or "RAF campaign" in the searchbar at the right sight of the Mission4Today page.]

redhornet07
11-15-2008, 12:53 PM
Divine-Wind and Uufflakke, excellent suggestions, you rock.