PDA

View Full Version : How do you toggle FPS on?



Emotep
10-30-2004, 12:58 PM
In the manual, it says to hit the ~ key, then > to enter console mode.

But hitting ~ does nothing for me. Can anyone help?

BuzzU
10-30-2004, 01:03 PM
Do this.

Shift-Tab
Type this exactly fps START SHOW
Enter
Shift-Tab

Typing is case sensitive. Type fps START SHOW exactly.

taisto_s
10-30-2004, 01:04 PM
Left shift+Tabulator=console

after that type:

fps START SHOW

Emotep
10-30-2004, 01:04 PM
Thanks

taisto_s
10-30-2004, 01:04 PM
*I´m too slow :P

Fresshness
10-30-2004, 01:10 PM
ReadmePF.RTF(M) !!!

sorry, actually it is explained in the manual. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

now I can see why people are starting to freak out when someone asks the same question the gazziollonth time, especially if it's clearly stated in the manual.

taisto_s
10-30-2004, 01:16 PM
Fresshness..Who´s starting to freak out?? http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Fresshness
10-30-2004, 01:21 PM
me! that's why I understand now others do http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

taisto_s
10-30-2004, 01:27 PM
hehee http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif