PDA

View Full Version : Take Offs



dgard20
01-25-2007, 07:32 AM
I just bought Pacific Fighters and everytime I set up a mission for "player" and takeoff it starts airbourne. Any ideas? I own IL2 from when it was released so I'm not new to this but I am puzzled.

Dave

dgard20
01-25-2007, 07:32 AM
I just bought Pacific Fighters and everytime I set up a mission for "player" and takeoff it starts airbourne. Any ideas? I own IL2 from when it was released so I'm not new to this but I am puzzled.

Dave

K_Freddie
01-25-2007, 07:41 AM
In the mission builder make sure you set the takeoff and landing options for the 2 end waypoints.

When playing the game have the 'Takeoff and landings' option set... this overrides what you set in the misson builder.
http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif

skarden
01-25-2007, 08:08 AM
are you using the quick mision builder to start missions or are you playing through the campaigns ?if your using the quick mission builder it always starts in the the air,but most campaigns start on the ground.
There's also the full mision builder,it's pretty intense but have a look at it and check out the mision builders forum for more info.

if you dont have many campaigns,here
is a good list of ones you can download, although if you only have the stand alone version of pacific fighter's there wont be as many to pick from.

Campaigns (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/50910533/m/3471086183)

if you can,buy the new dvd IL-2 1946 which has EVERYTHING you need basically(cept for a couple of patch's)to get access to all that IL-2 has to offer.
you'll probably just end up gettin it in the end anyway http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif