PDA

View Full Version : Resolutions again



AvdL
11-28-2004, 04:33 AM
People, what do you take me for!!! I've got a notebook with a 3,4 Ghz processor, 1 Gb of RAM and at Radeon 9700 videocard with 128 MB capable of supporting a 1920x1200 resolutions. But with a 15,4 inch screen the image can be a bit streched out is the screen size is not supported. I can only hope that SH3 supports it so the proportions will be correct. So again ayone knows if that's the case. For example I play Microsoft CSF3 in a 1920x1200 resolution and it looks awesome an all proportions are just right but when playing SH2 the outline of the periscope is not a circle anymone but an oval and I can only hope that's not he case with SH3

U-443
11-28-2004, 02:22 PM
You might want to post this on the Dev. thread. You may get an answer here.

hauitsme
11-28-2004, 02:40 PM
Don't get p*ssed off at us because you didn't give us all the info in the beginning!!! And why start a whole new thread on the same thing?

It's because of YOUR choice of the display you're using. Don't you know LCD screens are set for a specific resolution? To view in any other than it's native resolution will usually skew the view. That's where CRT's are superior.

U-443
11-28-2004, 04:43 PM
My 19" monotor is just itching to have a go at SH3. Should be awesome!!!

Messervy
11-29-2004, 01:22 AM
@AvdL
I think that Video card drivers should be able to do the trick even if it is not supported. Than you will have normal proportions but the picture will not cover entire monitor?
I have Radeon 9700 Pro and I am allmost certain that I have seen these options.