PDA

View Full Version : Time Compression Question



Quixotic_990
09-03-2005, 04:01 AM
I read in a list of Hot Keys for SH3 that Control+Enter would set TC back to 1 (normal)but it ain't doing it for me. Advice on this appreciated.

Flydutch
09-03-2005, 04:10 AM
Hitting A station key or the Symbols on the left like the Bridge or Controlroom will set the time back to normal

CannonFodda_99
09-03-2005, 04:15 AM
No, that changes the Time Compression to 32x. I usually press backspace twice, once to pause, once to unpause.

Cannon

Chrystine
09-03-2005, 04:25 AM
FlyDutch is right €¦

You can use virtually any <span class="ev_code_white">F-#</span> key to instantly stop TC.
I always use either <span class="ev_code_white">F-2</span> €" Command Room, <span class="ev_code_white">F-4</span> - Bridge, or <span class="ev_code_white">F-12</span> €" Free Cam.
At the moment, I can€t recall with 100% certainty, but I€m pretty-sure the <span class="ev_code_white">F-7</span> key will only drop your TC speed to 8x or 32x €" and does not stop it completely.

Best, and happy hunting!
~ C.

L.Sword
09-03-2005, 06:28 AM
Simple - any 3D station will drop to 1x, 2D (such as the map etc) drops it to the maximum allowed (default: 32x) for those stations.

Quixotic_990
09-03-2005, 06:43 AM
Thanks for the suggestions. I find I spend most of my time at high TC at the Navigation Map.. so most often I want to slow it down while remaining in F5 mode.. I'll play around and find the best solution. Thanks again!

Anton_Reinhold
09-03-2005, 10:16 AM
You can edit the speeds that certain situations drop you down into also.

C:\Program Files\Ubisoft\SilentHunterIII\data\Cfg

open Main.cfg