PDA

View Full Version : throttle to much speed



knoc11
02-08-2005, 12:21 PM
I have lost the ability to slow down and I have lost the indication of my power level on the right side of the screen. The propp pitch is there but power level is not. Please help, thanks knoc11

knoc11
02-08-2005, 12:21 PM
I have lost the ability to slow down and I have lost the indication of my power level on the right side of the screen. The propp pitch is there but power level is not. Please help, thanks knoc11

Atomic_Marten
02-08-2005, 12:48 PM
You may experience that if your power cables are cut; so therefor your throttle lever is unusable. Happens rather rarely.

If you have not been hit, or experience that in every mission, then something is wrong either with your key mappings (keyboard? have trashed few of these http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif), or your joystick button/slider/else what controlls throttle.