PDA

View Full Version : Randomize



Mr.Willer
01-28-2010, 12:41 AM
Is it possible to do sensor that when player enters in, it will randomize appear function for some objects?

seir
01-28-2010, 07:55 AM
act_RandomAction - place there the actions that should randomize

Mr.Willer
01-28-2010, 08:13 AM
Thanks again!