PDA

View Full Version : Crew management bug...CTD



nvrsummer2
04-11-2005, 01:13 AM
I only get the crash to desktop whenin crew management. I thought it was after the third patrol but now i just had one on the first. Anyone have any ideas on this??

P4 2.oghz
768RAM
ATI Radeon 9600xt
soundblaster audigy 2 zs
winxp sp2

Messervy
04-11-2005, 01:56 AM
It also happened to me twice. In particular when I clicked surface attack mode.

Silencer_42
04-11-2005, 02:19 AM
Your not alone. I assume the DEVS know about this but I havn't seen anything official. You might wanna try www.subsim.com (http://www.subsim.com) because people seem to know more there then on the official SH3 forums. Pitty there isn't an Oleg Maddox type figure for SH3.

Messervy
04-11-2005, 03:17 AM
I know Subsim.com rules in that particular field but I like to see myself in "meine ehre heist treue" manner.
I started here so I tend to stay here. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

Anyway it`s to good a game to be left in a curent state. I just hope they realise this.

RocketDog
04-11-2005, 03:41 AM
Happens to me too. Over the weekend I was re-arranging the crew after spending an hour or so attacking a convoy. CTD! Aaaarrrggghh! This is with the 1.2 patch. I now make a point of regularly saving the game.

Regards,

RocketDog.

axeman3d
04-11-2005, 03:43 AM
Sound advice. Save regularly and whatever you do, dont touch those shortcut buttons for setting crew positions! It would not be erroneous to relabel the surface cruise button the 'crash to desktop' button.