PDA

View Full Version : WHAT THE HECK?????



Scharnhorst1943
10-12-2008, 12:13 PM
Does anyone know what happened to the AAA forum? It is completely gone!!!

The site has been replace with something totally different and goofy. Does anyone have any info on this?

Deedsundone
10-12-2008, 12:15 PM
Ops! Cute girl though.

Urufu_Shinjiro
10-12-2008, 12:16 PM
Wow, I wonder if they forgot to pay their hosting bill?

Blood_Splat
10-12-2008, 12:25 PM
WOW! http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-surprised.gif

Choctaw111
10-12-2008, 12:27 PM
I was just there 30 minutes ago. What happened? I have to see this for myself.
Wait a minute. I am there now.
You guys scared me.
This site works fine for me.

Boosher
10-12-2008, 12:27 PM
Are we talking about the same AAA? It's all still there for me.

JG52Uther
10-12-2008, 12:30 PM
Gone for me as well! I was there an hour ago and it was fine!

TinyTim
10-12-2008, 12:31 PM
The girl doesn't show up for me!! Instead, I get some stupid forums where people cheerfully speak about countless of somethings called mods!! http://forums.ubi.com/images/smilies/compsmash.gif

ImMoreBetter
10-12-2008, 12:38 PM
All I got was a nice looking girl with a red backpack.

fly_zo
10-12-2008, 12:38 PM
.... no go for me either ...

waiting reply from Jolly , will keep you informed when it arrives

regards
Z

Urufu_Shinjiro
10-12-2008, 12:41 PM
Thats weird, I get a hosting site with vaguely related links on the left hand side.

Urufu_Shinjiro
10-12-2008, 12:55 PM
From the whois:


Creation date: 11 Oct 2006 19:16:41
Expiration date: 11 Oct 2008 19:16:41

That would explain it, lol.

JG52Uther
10-12-2008, 12:57 PM
oh dear!

LEBillfish
10-12-2008, 01:00 PM
Maybe they got modded..........

K2

Choctaw111
10-12-2008, 01:18 PM
I just tried it again and works fine. I am no expert and would like to know why some are having trouble and others aren't.

Scharnhorst1943
10-12-2008, 01:28 PM
Well, I still can't get in. All I get is the girl with the Backpack ...

Urufu_Shinjiro
10-12-2008, 01:32 PM
Originally posted by Choctaw111:
I just tried it again and works fine. I am no expert and would like to know why some are having trouble and others aren't.

Are you just pulling up the first page to se if it's there or are you able to navigate around the forums and look at different threads?

vpmedia
10-12-2008, 01:36 PM
if domain was changed than it takes time to your isp's dns server to refresh to new loaction http://www.howstuffworks.com/dns.htm

fly_zo
10-12-2008, 01:38 PM
Originally posted by Urufu_Shinjiro:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Choctaw111:
I just tried it again and works fine. I am no expert and would like to know why some are having trouble and others aren't.

Are you just pulling up the first page to se if it's there or are you able to navigate around the forums and look at different threads? </div></BLOCKQUOTE>

its not just first page .... ftp server is unavailable too

Z

triad773
10-12-2008, 02:07 PM
I took a quick look at whois.com and it says the registration expired- yesterday.

I have known people where somehow their renewal was missed and it was just a matter of contacting the host company to get things squared away.

Hope it works out okay.

Triad

sparty7200
10-12-2008, 02:28 PM
working for me http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Uufflakke
10-12-2008, 02:47 PM
Originally posted by triad773:
I took a quick look at whois.com and it says the registration expired- yesterday.

I have known people where somehow their renewal was missed and it was just a matter of contacting the host company to get things squared away.

Hope it works out okay.

Triad

At least the Admin. part worked out okay because it is updated today and the new expiration date is the 11th of October 2009.
But still this blondhaired, smiling backpackergirl at AAA. (Not bad though but not now please... http://forums.ubi.com/images/smilies/bigtears.gif)
I think I need to have some patience... http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_mad.gif

triad773
10-12-2008, 03:45 PM
Cool.

Made my day http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_cool.gif

Thanks to the parties that be.

DuxCorvan
10-12-2008, 03:48 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/59.gif
http://img2.abload.de/img/simpsons_nelson_haha2uwr.jpg

LEBillfish
10-12-2008, 03:55 PM
.....am I the only one who ever deletes their cookies and browsing history?.....

K2

P.FunkAdelic
10-12-2008, 04:14 PM
Originally posted by LEBillfish:
.....am I the only one who ever deletes their cookies and browsing history?.....

K2
Yes but how would you find your favourite Pr0n?

And AAA works for me. But I might have missed the drama.

WTE_Galway
10-12-2008, 05:02 PM
If its a name registration issue just substitute the IP address.

*shrugs* Don't use mods so doesn't effect me.

berg417448
10-12-2008, 05:12 PM
I got the girl with the backpack earlier but everything appears to be working properly again.

Low_Flyer_MkIX
10-12-2008, 05:56 PM
No probs here. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

redhornet07
10-12-2008, 08:45 PM
Uh, newbie question but what is AAA? Link?

Deedsundone
10-12-2008, 09:33 PM
Originally posted by redhornet07:
Uh, newbie question but what is AAA? Link?
Not allowed but google works fine (all aircraft arcade) http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-happy.gif

redhornet07
10-12-2008, 09:40 PM
Not allowed but google works fine (all aircraft arcade) http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-happy.gif

Ah, thank you very much. Googling "AAA" was not getting me the info I was looking for.

fly_zo
10-13-2008, 03:11 PM
Ok , regarding AAA


we are live and well again ....

apparently after purchased domain payment some ISP's had different updating speed , hence problem with access just for some users .

sorry for inconvenience...

and DuxCorvan , we love you too http://forums.ubi.com/images/smilies/icon_twisted.gif

regards
Z

slipBall
10-13-2008, 05:21 PM
Oleg put the kaposh on it http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

fly_zo
10-13-2008, 05:49 PM
Originally posted by slipBall:
Oleg put the kaposh on it http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

... well, he surely doesn't come here anymore and his posts are rare at 1C too ... are you sure it got nothing to do with you, "fan-boy" ? http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif



... nothing bad intended with "fan-boy" http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif

buzzsaw1939
10-13-2008, 09:29 PM
Originally posted by LEBillfish:
.....am I the only one who ever deletes their cookies and browsing history?.....

K2

I was thinking the same thing K,.. And I'm still a noob! http://forums.ubi.com/images/smilies/blink.gif